Siyonistlerin Bir Hafta Önce Yaraladığı Filistinli Genç Şehit Oldu

İşgal güçleri tarafından yaklaşık bir hafta önce Nablus kentinin doğusundaki bir askeri kontrol noktasında ateş açılarak yaralanan Filistinli genç dün akşam (24 Eylül Perşembe) şehit oldu.  

Görüntülenme: 821 Tarih: 25 Eylul 2015 13:19
Siyonistlerin Bir Hafta Önce  Yaraladığı Filistinli Genç Şehit Oldu

Hastane kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Nablus'un doğusundaki Beyt Furik kontrol noktasında aracının içindeyken işgal askerlerinin ateş açması sonucu yaralanan 25 yaşındaki Ahmed Hatatıbe, tedavi gördüğü hastanede dün akşam hayata veda etti.

İşgal askerleri Hatatıbe'ye molotof kokteyli atma girişiminde bulunduğu iddiasıyla ateş açmış ve ağır yaralanan Filistinli genç Rafidya Devlet Hastanesi'ne kaldırılmıştı.

Görgü tanıkları ise Ahmed Hatatıbe'nin geçen hafta Cuma gecesi Muhammed Basim Hatatıbe ve Yamin Hatatıbe ile birlikte beldeye dönmekte olduğunu ve aracının içindeyken saldırıya uğradığını söyledi.

İşgal güçleri, Ahmed Hatatibe'nin bir Yahudi yerleşimcinin aracına molotof kokteyli attığını ve yerleşimcinin aracının devrildiğini iddia etti.

İlk yardım ekipleri, Ahmed Hatatıbe'nin yaralı halde uzun süre bekletildiğini ve işgal güçlerinin kan kaybeden gence tıbbi müdahalede bulunulmasına izin vermediğini söyledi.

İşgal güçlerinin olayın arından Muhammed Basim Hatatıbe ve Yamin Hatatıbe isimli gençleri de gözaltına aldığı kaydedildi.

fiem

Yorumlar