Gasıp Rejim Polisi 4 Filistinli Genci Tutukladı

Siyonist işgal polisi daha önce bir Yahudi yerleşimciyi öldürdükleri şüphesiyle bugün sabah Kudüs’ün Sur Bahir köyünde 4 gencin tutuklandığını duyurdu.  

Görüntülenme: 1023 Tarih: 27 Eylul 2015 17:02
Gasıp Rejim Polisi 4 Filistinli Genci Tutukladı

İşgal polisine dayanarak haberi veren işgal radyosu, Yahudi bayramı günlerinin başında Siyonistlerin ikamet ettiği Harmon Henatziv Mahallesinde araç içindeki yerleşimcilere taş atıp birini öldürdükleri, ikisini de yaraladıkları şüphesiyle yaşları 16-19 arasında değişen dört Filistinli gencin tutuklandığını ifade etti.

İşgal radyosu tutuklanan gençlerden üçünün, 1997 doğumlu Muhammed Salah Muhammed, yine 1997 doğumlu Velid Feras Mustafa ve 1996 doğumlu Abd Mahmud Abdurabbih Duyat olduğunu belirtirken, yaşı küçük olan dördüncüsünün ismini vermedi.

İşgal radyosu verdiği haberin devamında, dört gencin Siyonist İç İstihbarat Birimi Şabak güçlerince sorgulandıklarını hatırlattı.

Filistin halkına karşı terör estiren, insanlık dışı muamelelerde bulunan, bu halkın en kutsal değeri olan Aksa’yı kirleten Siyonist işgalci, maruz kaldıkları tüm baskı ve şiddete tepki olarak askerlere taş atanlara en ağır cezalar veriyor, onları tutuklayıp ağır işkenceler ediyor veya vurup şehit ediyor.

fiem

Yorumlar