Eski Esir Düğününe İki Gün Kala Siyonist Rejim Tarafından Gözaltına Alındı

İşgal güçleri bu sabah (30 Eylül Çarşamba) erken saatlerde, eski esirlerden Fadi Hamed'i Ramallah'ta Filistin Yönetimi zindanlarından serbest bırakılmasından birkaç gün sonra ve düğününe iki gün kala gözaltına aldı.  

Görüntülenme: 994 Tarih: 30 Eylul 2015 23:40
Eski Esir Düğününe İki Gün Kala Siyonist Rejim Tarafından Gözaltına Alındı

Filistin Enformasyon Merkezi muhabirinin edindiği bilgiye göre işgal güçleri Fadi Hamed'in Birzeit'teki evine baskın düzenledi. Hamed'i gözaltına alan işgal askerlerinin Filistinli genci bir askeri merkeze götürdükleri ifade edildi.

Filistin Yönetimi'ne bağlı Genel İstihbarat birimi Fadi Hamed'i iki ay gözaltında tuttuktan sonra geçen hafta Salı günü serbest bırakmıştı. Hamed, gözaltında tutulduğu sürenin 37 gününde açlık grevi yapmıştı.

Hamed, serbest bırakıldıktan sonra yaptığı açıklamada, istihbarat biriminin kendisine yönelttiği suçlamaların asılsız olduğunu ve işkence gördüğünü söylemişti.

Fadi Hamed'in 30 Ağustos'ta yapılması planlanan düğünü Genel İstihbarat birimi tarafından gözaltına alınması nedeniyle ertelenmişti. İki gün sonra yapılması kararlaştırılan düğünün yeniden erteleneceği bildirildi.

Yorumlar