Tulkerem'de Filistinli Bir Genç Şehid Oldu

Batı Yaka'nın Tulkerem vilayetinde işgal güçleriyle Filistinliler arasında yaşanan çatışmalar sırasında ağır yaralanan genç dün gece şehit olurken, dünkü çatışmalarda yaralananların sayısının 395'e yükseldiği ifade edildi.  

Görüntülenme: 754 Tarih: 05 Ekim 2015 12:08
Tulkerem'de Filistinli Bir Genç Şehid Oldu

Filistinli hastane kaynakları, Tulkerem'e bağlı Bel'a beldesi sakinlerinden 18 yaşındaki Huzeyfe Osman Süleyman'ın işgal güçleriyle yaşanan çatışmalar sırasında karnından yaralandığını ve aldığı yaranın etkisiyle hayatını kaybettiğini açıkladı.

Filistinli gencin Pazar akşamı yaşanan çatışmalar sırasında karnından ağır yaralandığını belirten kaynaklar, Şehit Sabit Sabit Hastanesi'ne kaldırılan Huzeyfe Süleyman'ın gece yarısı vefat ettiğini bildirdi.

Bu arada, Ömer Cedbe isimli yirmi yaşlarındaki bir başka gencin daha karnından yaralanarak hastaneye kaldırıldığı ifade edildi.

Batı Yaka'nın çeşitli bölgelerinde ve Kudüs'te dün (4 Ekim Pazar) gün boyu işgal güçleriyle Filistinliler arasında çatışmalar yaşandı. Çatışmalarda 160'ı Kudüs'te 395 Filistinlinin yaralandığı belirtildi.

Yaralılardan 32'sinin gerçek mermiyle, 118'inin plastik mermiyle ve 11'inin de işgal askerlerinin darp etmesi sonucu yaralandığı bildirildi.

fiem

Yorumlar