Sami Ebu Zuhri Siyonist Rejim'in Nablus Hücresi İddiasına Cevap Verdi

İşgalcinin Nablus’ta Siyonistleri öldüren hücre üyelerinin tutuklandığı haberini değerlendiren İslamî Direniş Hareketi (Hamas), bu hücrenin Filistin halkı ve direnişi için şeref olduğunu ve Batı Yaka’da direnişin devam ettiğini gösterdiğini belirtti.  

Görüntülenme: 1269 Tarih: 06 Ekim 2015 04:09
Sami Ebu Zuhri Siyonist Rejim'in Nablus Hücresi İddiasına Cevap Verdi

Hamas sözcüsü Dr. Sami Ebu Zuhri işgalcinin Nablus’ta bir direniş hücresini ortaya çıkarıp üyelerini tutukladığını duyurması üzerine bir açıklama yaptı. Filistin Enformasyon Merkezine de ulaşan açıklamada Ebu Zuhri “işgalcinin Nablus’ta bir hücreyi çökerttiğini duyurması direnişin burada hâlâ devam ettiğini ve diri olduğunu gösteriyor. Bu hücre Filistin halkı ve direnişi için şereftir. Bu Allah’ın izniyle ilk hücre olmadığı gibi son hücre de olmayacaktır” dedi.

Hamas sözcüsü Ebu Zuhri yaptığı açıklamanın devamında, işgal hükümetiyle işgal kabinesinin göstericilere yönelik aldıkları kararların Filistin halkının Batı Yaka’da başlattığı direniş ateşini asla söndüremeyeceğini söyledi.

İşgal rejimi dün, geçen hafta Siyonistlere yönelik yapılan kahramanca eylemi gerçekleştiren hücreyi çökerttiğini, hücrenin ise Hamas hareketine bağlı olduğunu duyurdu.

Geçen hafta yapılan eylemde direnişçiler bir Siyonist subayla eşini öldürmüş, araçta olan çocuklarına dokunmamıştı.

Siyonist medya, hücrenin ortaya çıkarılmasında işgal güçleriyle Abbas güçleri arasındaki güvenlik işbirliğinin ciddi bir rol oynadığını ifade ediyor.

fiem

Yorumlar