Hamas:''Siyonistlere Karşı Yapılan Her Hareketi Tebrik Ediyoruz.''

İslamî Direniş Hareketi (Hamas), Siyonist işgal güçlerinin Batı Yaka ve Kudüs’te Filistinli gençleri kasten öldürmesinin Siyonist hükümetin aslında bir hükümet ve devlet anlayışıyla hareket etmediğini aksine bir çeteden ibaret olduğuna delalet ettiğini söyledi.  

Görüntülenme: 1385 Tarih: 09 Ekim 2015 12:36
Hamas:''Siyonistlere Karşı Yapılan Her Hareketi Tebrik Ediyoruz.''

Hamas sözcüsü Husam Bedran yaptığı açıklamada “işgal güçlerinin son günlerde Filistinli gençleri soğukkanlılıkla öldürmesi, Netanyahu’nun liderlik ettiği bir çeteye işaret ediyor ki bu çete dünyanın tanıdığı hükümet ve devletlere benzemiyor” dedi.

Bedeli ne olursa olsun Filistin halkının beyaz bayrak kaldırmayacağını belirten Bedran, Aksa baskınlarının işgalcinin zannettiği gibi rahat olmayacağını hatırlattı.

Hamas lideri Bedran açıklamasında, Hamas hareketinin işgalciye karşı yapılan her eylemleri tebrik ettiğine dikkat çekti.

Siyonist işgal askerleriyle yerleşimcilerin saldırıları sonucu bir hafta içinde aralarında bir çocuğun da olduğu 7 kişiyi şehit edilip 790 kişiyi yaralanırken, Filistinli gençlerle direniş güçleri de yaptıkları bıçaklama ve ateş açma eylemlerinde 4 işgalciyi öldürdü ondan fazlasını da yaraladılar.

fiem

Yorumlar