Husam Bedran:'' Siyonist Hükümet Direnişçi Gençlerin Verdiği Dersi Alamadı.''

İslami Direniş Hareketi (Hamas) sözcülerinden Hüsam Bedran, işgal rejimi güvenlik kabinesinin dün akşam aldığı kararların Kudüs için ayağa kalkan gençleri korkutamayacağını söyledi.  

Görüntülenme: 872 Tarih: 15 Ekim 2015 18:10
Husam Bedran:'' Siyonist Hükümet Direnişçi Gençlerin Verdiği Dersi Alamadı.''

Kudüs'ün özgürlük sancağını taşıyan direnişçi gençlerin dünyanın dertlerini ve evlerinin yıkılması gibi sorunları arkalarına attıklarını ifade eden Bedran, işgal hükümetinin direnişçi gençlerin verdiği dersi alamadığını belirtti.

İşgal hükümetinin gerginliği tırmandırması karşısında Filistinlilerin de tırmandıracaklarını bildiren Bedran, işgal rejimi güvenlik kabinesinin Kudüs İntifadası'nı durduramayacağını ve direnişçi gençlerin yeni güvenlik önlemlerinden korkmadığını söyledi.

İşgalcilere Kudüs'ün Cebel El-Mukebber semtindeki acı tecrübelerini hatırlatan Bedran, işgalcilerin Gassan Ebu Cemel ve Uday Ebu Cemel'in evlerini yıkmalarının ardından bir gün sonra bölge sakini gençlerden üçünün gerçekleştirdiği eylemde üç yerleşimcinin öldüğünü ve bazıları ağır yirmiden fazla yerleşimcinin yaralandığını hatırlattı.

Hamas sözcüsü, eylemci gençlerin ailelerine de seslenerek, oğullarının cesaretleriyle bir halkın özgürlük yolunu açtıklarını ifade etti.

fiem

Yorumlar