Büyük Şeytan ABD, Siyonist Rejimi İntifada Ateşinden Korumak İçin Harekete Geçti

Siyonist medya kaynakları, Kudüs intifadasının büyümesini engellemek ve tamamen bastırmak için yakında Ürdün’de Amerika, Siyonist Rejim ve Filistin Yönetimi arasında bir zirve yapılacağını ifade ettiler.  

Görüntülenme: 1249 Tarih: 16 Ekim 2015 03:06
Büyük Şeytan ABD, Siyonist Rejimi İntifada Ateşinden Korumak İçin Harekete Geçti

Siyonist işgal rejimi parlamentosu Knesset’e bağlı Dışişleri ve Güvenlik Komisyonu Başkanı Tzachi Hanegbi konuyla ilgili yaptığı açıklamada, şu anda Ürdün’de İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, Amerika Dışişleri Bakanı John Kerry ve Filistin Yönetimi Başkanı Mahmut Abbas arasında üçlü bir toplantının yapılması için çalışmaların başlatıldığını söyledi.

Hanegbi yaptığı açıklamada, bölgedeki durumu eski haline döndürme çabalarının olduğunu ifade etti.

Muhtemel zirvenin amacıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan işgal rejimindeki gazete ve televizyonlar, Ekim ayı başında başlayan olayları durdurmanın birinci gündem maddesi olduğunu kaydettiler.

İşgalcinin zulüm ve tecavüzlerine karşı Batı Yaka ve Kudüs’te direnişe geçen Filistin halkının işgalcinin uykularını kaçırması üzerine Amerika ve işgal rejimi Filistin Yönetimiyle birlikte tedbir almak ve direnişi bastırmak için sürekli görüşüyorlar. Dün Mahmud Abbas Kerry ile görüşmüş, Kerry Amerika yönetiminin gerginliği sonlandırmak için çaba harcadığını iletmişti.

fiem

Yorumlar