Batılı Ülkelerde Siyonist Rejimin Elçilikleri Önünde Gösteriler Düzenleniyor

Bugün birçok batı ülkesinde işgal rejimi elçilikleri önünde toplanan aktivistler işgal rejiminin yaptığı cinayetleri kınayıp Filistin halkının yanında oldukları mesajını verdiler.  

Görüntülenme: 836 Tarih: 18 Ekim 2015 15:04
Batılı Ülkelerde Siyonist Rejimin Elçilikleri Önünde Gösteriler Düzenleniyor

Londra’da işgalci İsrail elçiliği önünde toplanan yüzlerce kişi Mescidi Aksa’ya karşı saldırılarını sürdüren işgalciyi protesto etti.

Filistin bayraklarıyla gösteri yapan ativistler işgal liderlerinin yargılanmalarını istedi.
 
Danimarka'nın başkenti Kopenhag’da parlamento önünde toplanan yaklaşık 30 bin kişi, Filistin intifadasını destekleyip işgalcinin saldırgan tutumunu kınadıklarını haykırdı.

İsveç’in başkenti Stockholm ve Polonya’nın başkenti Varşova’da toplanan binlerce kişi de Filistin intifadasını desteklediklerini belirterek, işgalcinin tecavüz ve infazlarına engel olunmasını istedi.

Almanya’nın başkenti Berlin’de de benzer bir gösteri vardı. Belin'de yaşayan Filistinliler ile Filistin davasına duyarlı aktivistler işgalciyi mahkum edip Filistin halkının yanında olduklarını ifade ettiler.

Bugün Fas’ta da Filistin intifadasına destek gösterileri vardı. Üniversite öğrencilerinin düzenlediği gösteriye binlerce kişi katılırken, katılımcılar Filistin halkının yanında olduklarını haykırarak Arap rejimlerinin duyarsızlığını eleştirdiler. 

fiem

Yorumlar