Şeyh Kemal El Hatip'ten İsrail'e Sert Uyarı

1948 yılında işgal edilen Filistin topraklarındaki İslamî Hareket Başkan Yardımcısı Şeyh Kemal El-Hatib, Filistin halkının işgalcinin Mescidi Aksa’nın hürmetini çiğnemesi üzerine gösterdiği tepki nedeniyle Siyonistlerin yaşadığı şok, koku, panik ve dehşetin işgalcinin Aksa’ya baskın yapmaya devam etmesi durumunda daha da artacağını söyledi.  

Görüntülenme: 955 Tarih: 19 Ekim 2015 13:58
Şeyh Kemal El Hatip'ten İsrail'e Sert Uyarı

Şeyh Kemal El-Hatib devamla şunları söyledi: “Olacaklardan sadece ben haber vermiyorum ve gelecek tehlikeden de sadece ben bahsetmiyorum. Siyonist eski İçişleri Bakanı aynen şöyle diyor: "Benyamin Netanyahu’nun marifetiyle yapılan Mescidi Aksa baskınları nedeniyle toplum olarak yaşadığımız koku ve paniği ancak aksiyon ve korku filmlerinde gördüğümüz sahnelerde görebiliriz." Avigdor Lieberman’ın başkanlık ettiği partiden olan eski bakanın televizyona verdiği demeçte ise, “Aksa’ya dokunmak bütün bölgeyi hatta bütün dünyayı ateşe vermektir” demesi bir gerçeğin ifadesinden başka bir şey değildir."

İşgalciyi uyaran El-Hatib şunları söyledi: "Tekrar uyarmak ve hatırlatmak istiyorum. Siyonist toplumun siyasi açıdan ve güvenlik açısından yaşadığı şok, korku ve sarsıntı bu toplumun göreceği büyük korkunun sadece başlangıcıdır. Hollywood’da bu filmler çekilmiyor. Bunlar Kudüs, Batı Yaka ve iç bölgelerde yaşanıyor. Ey Netanyahu! Ateşle oynama!”

fiem

Yorumlar