Hamas Sözcüsü Husam Bedran:''İntifada Şeyh Hasan Yusuf'un Tutuklanmasıyla Durdurulamaz.''

İslamî Direniş Hareketi (Hamas) sözcüsü Husam Bedran, Siyonist işgal güçlerinin dün gece sabaha doğru yaptıkları baskında Hamas’ın Batı Yaka’daki liderlerinden Şeyh Hasan Yusuf’u gözaltına almasının, Batı Yaka’da işgale karış başkaldıran Filistinli gençlerin direniş iradesini kırmak için yapılmış umutsuz bir girişim olduğunu söyledi.  

Görüntülenme: 1590 Tarih: 20 Ekim 2015 23:45
Hamas Sözcüsü Husam Bedran:''İntifada  Şeyh Hasan Yusuf'un Tutuklanmasıyla Durdurulamaz.''

Siyonist işgal rejiminin intifadayı boğmak için direniş liderlerini ve komutanlarını tutuklama çabalarının boş olduğunu hatırlatan Hamas sözcüsü Bedran, Filistin tarihinin tutuklamaların direnişçileri korkutamadığına ve bunun sadece direnişi alevlendireceğine şahit olduğunu ifade etti.
 
İşgalcinin öfkeli gençlere karşı kullandığı baskı kartlarının bir bir tükendiğine dikkat çeken Bedran, “İşgalcinin taş atan çocuklara yirmi yıla kadar hapis cezası verme kararı asla çatışmaları durduramayacak, aksine şiddetini artıracaktır” dedi.

Hamas sözcüsü Bedran yaptığı açıklamanın sonunda direnişi sahiplenen ve direnişçilere destek olan Filistin halkına teşekkür ettiklerini kaydetti.

fiem

Yorumlar