Siyonist Polis Filistinlilere Tehdit Savurdu

İsrail polisi, Ayda Mülteci Kampı’ndaki Filistinlilere, ‚Eve gidin ya da siz ölene kadar gaz atacağız. Aileleriniz, çocuklarınız, herkes – sizi öldüreceğiz‘ şeklinde bir anonsla tehditler savurdu.  

Görüntülenme: 1076 Tarih: 02 Kasım 2015 09:13
Siyonist Polis Filistinlilere Tehdit Savurdu

İsrail sınır polisi, Batı Şeria’da bulunan Ayda Mülteci Kampı’ndaki Filistinlilere ölüm tehditleri savurdu. Filistinlileri “taş atmamaları için” uyaran polis, “Siz ölene kadar gaz atacağız” anonsunda bulundu.

Al Jazeera’de yer alan habere göre, bir dakikalık videoda, “Ayda Mülteci Kampı sakinleri, biz işgal kuvvetleriyiz. Taş atarsanız, siz ölene kadar gaz atarız. Çocuklar, gençler, yaşlılar – hepiniz öleceksiniz. Hiçbirinizi sağ bırakmayacağız” anonsu duyuluyor. Anonsu yapan ve kimliği bilinmeyen polis, bir Filistinlinin gözaltına alındığını belirterek, “Sizden birini tutukladık. Şu anda bizimle. Onu evinden aldık ve eğer taş atmaya devam ederseniz siz izlerken onu katledeceğiz ve öldüreceğiz. Eve gidin ya da siz ölene kadar gaz atacağız. Aileleriniz, çocuklarınız, herkes – sizi öldüreceğiz” diyor. 

Times of Israel’in haberine göre, anonsu yapan polis görevden uzaklaştırıldı.

radikal

Yorumlar