Ürdün Mühendisler Sendikası'ndan Kudüs'e Maddi Destek

Kudüs'ün Eski Belde semtinin onarımı için Ürdün'de dün sabahtan gece yarısına kadar yürütülen kampanyada toplanan yardımların 1 milyon 75 bin Ürdün dinarına ulaştığı ifade edildi.  

Görüntülenme: 1017 Tarih: 03 Kasım 2015 20:12
Ürdün Mühendisler Sendikası'ndan Kudüs'e Maddi Destek

Ürdünlü Mühendisler Sendikası'na bağlı "Kudüs ve Mescid-i Aksa İçin Mühendisler Komitesi" ve Hayat FM tarafından dün (2 Kasım Pazartesi) düzenlenen kampanyada Kudüs'ün Eski Belde semtinde gerçekleştirilecek bir dizi proje için yardım toplandı.

1948'de işgal edilen Filistin topraklarında faaliyet gösteren İslami Hareket'in lideri Şeyh Raid Salah, Kudüslülerin Yahudileştirme faaliyetlerine karşı direnişlerini destekleyen Ürdünlü Mühendisler Sendikası'na teşekkür etti.

Ürdünlülerin Eski Belde semtini onarmak için seferber olmasına övgüde bulunan Şeyh Raid Salah, Ürdün halkının daima Filistin halkının yanında yer aldığını söyledi.

Kudüs'ün hayati anlar yaşadığını ifade eden Şeyh Raid Salah, Yahudileştirme projelerinin önünde engel olarak duran Kudüslülerin evlerinin onarılarak Kudüs'teki Müslüman varlığının mutlaka korunması gerektiğini belirtti.

Ürdünlü Mühendisler Sendikası Başkanı Macid Et-Tabba' da Eski Belde'de onarımı yapılan evlerin tamamının Filistinli kardeşlerine yardım konusunda hiçbir zaman cimrilik yapmayan Ürdünlülerin yardımlarıyla yapıldığını bildirdi.

fiem

Yorumlar