El Halil ve Ramallah'ta Feda Eylemi

Dün gece ve bu sabah Batı Yaka’nın El-Halil ve Ramallah şehirlerinde Siyonistlere yönelik yapılan silahlı ve bıçaklı eylemlerde 5 Siyonist yaralanırken eylemleri yapanlar kaçmayı başardı.  

Görüntülenme: 1050 Tarih: 07 Kasım 2015 09:28
El Halil ve Ramallah'ta Feda Eylemi

Siyonist kaynaklarların verdiği habere göre dün gece El-Halil şehrinin kuzeyinde Siyonist askerlere yönelik yapılan silahlı eylemde bir asker yaralanırken aynı saatlerde aynı yerde yerleşimcilerin kullandığı araca yönelik yapılan saldırıda da bir kişi ağır yaralandı. 

İki saldırıdan sonra bölgeye gelen çok sayıda işgal askeri gelişi güzel etrafa ateş açıp aydınlatma fişekleri eşliğinde kaçmayı başaran eylemcileri yakalamak için etrafta aramalara başladı. 

Dün El-Halil şehrinde Hz. İbrahim Camii yakınlarında Siyonistlere yönelik yapılan silahlı saldırıda ise biri ağır iki Siyonist yerleşimci yaralandı. Kaynaklar saldırının Filistinli keskin nişancılar tarafından gerçekleştirildiğini belirtti. 

Haberi veren Siyonist haber siteleri, eylemde biri ağır iki kişinin yaralandığını ve eylemi yapanların da kaçmayı başardıklarını ifade etti. 

Dün akşam Ramallah yakınlarında yapılan bıçaklı eylemde bir Siyonist ağır yaralanmış ve çevrede bulunan 4 kişi de olaydan dolayı şok geçirmişti.

fiem

Yorumlar