Siyonist Rejim Gazze'ye Saldırdı

Geçen yıl meydana gelen savaşın ardından sağlanan ateşkesi ihlal etmeye devam eden işgal ordusuna ait savaş uçakları bugün sabah erken saatlerde Gazze’nin Rafah bölgesinde Kassam Tugayları’na ait bir noktayı bombaladı.  

Görüntülenme: 1265 Tarih: 09 Kasım 2015 19:49
Siyonist Rejim Gazze'ye Saldırdı

Filistin Enformasyon Merkezi muhabirine bilgi veren yerel kaynaklara göre, bugün (9 Kasım Pazartesi) sabah işgal rejimine ait savaş uçakları Gazze’nin Rafah şehrinin kuzeyinde bulunan El-Haşşaş bölgesinde Hamas’ın askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları’na ait bir noktaya en az bir füze attı. Saldırıda can kaybı olmazken, maddi hasar meydana geldi.

Siyonist işgal ordusu sözcüsü dün akşam yaptığı açıklamada Gazze’den atılan bir füzenin En-Nakab’a düştüğünü iddia etmişti.

Geçen yıl Gazze’ye yapılan saldırının ardından sağlanan ateşkes sürekli işgal güçleri tarafından ihlal ediliyor. Uçaklar zaman zaman Gazze’nin değişik noktalarını bombalarken, sınırda mevzilenen topçular yakın evlere ve tarım arazilerine ateş açıyor, Siyonist deniz güçleri de balıkçılara saldırıp teknelerine zarar veriyor, balıkçıları tutukluyor, yaralıyor veya öldürüyor. 

fiem

Yorumlar