Arap Kıyafetleri Giymiş Siyonist Askerler El Halil'de Hastane Basarak 1 Kişiyi Şehit Etti

Arap kılığına girmiş işgal askerleri bu sabah (12 Kasım Perşembe) erken saatlerde El-Halil'deki bir özel hastaneye baskın düzenleyerek Filistinli bir genci şehit etti ve amcasının oğlunu yaralı olarak kaçırdı.  

Görüntülenme: 1280 Tarih: 12 Kasım 2015 06:21
Arap Kıyafetleri Giymiş Siyonist Askerler El Halil'de Hastane Basarak 1 Kişiyi Şehit Etti

Filistin Enformasyon Merkezi muhabirinin yerel kaynaklardan edindiği bilgiye göre, El-Halil'e bağlı Sair beldesi sakinlerinden 28 yaşındaki Abdullah Azzam Şelalide işgal güçlerinin hastaneye düzenlediği baskın sırasında vücuduna isabet eden dört kurşunla şehit oldu.

İşgal güçlerinin iki hafta önce bir Yahudi yerleşimci tarafından ağır yaralanan Azmi İzzet Şelalide'yi de hastaneden kaçırdığı bildirildi.

Kaynaklar, Filistinli kıyafetleriyle hastaneye gelen yaklaşık 20 civarında işgal askerinin doğum yapmak üzere olan bir kadını hastaneye getirmiş gibi yaparak görevlileri aldattığını ve hastaneye baskın düzenlediğini söyledi.

İşgal askerlerinin baskın sırasında doğruca cerrahi bölümüne giderek yaralı Azmi İzzet Şelalide'nin odasına girdikleri, yaralı genci tekerlekli sandalyeye oturtarak götürdükleri, kardeşi Bilal'i kelepçeledikleri ve o sırada tuvaletten çıkan amcasının oğlu Abdullah Azzam Şelalide'yi de ateş açarak şehit ettikleri belirtildi.

Yorumlar