Hamas: “Kalendiya Katliamı Halkın Direniş Azmini Kıramayacak”

Filistin halkının Kalendiya Mülteci Kampına baskın düzenleyen işgal askerlerine karşı gösterdiği direnişi selamlayan İslamî Direniş Hareketi (Hamas), Siyonist işgal askerlerinin Filistin halkına karşı işlediği savaş suçlarının bu halkın işgale karşı duruş azmini ve iradesini kıramayacağını belirtti. 

Görüntülenme: 1225 Tarih: 16 Kasım 2015 11:55
Hamas: “Kalendiya Katliamı Halkın Direniş Azmini Kıramayacak”

İşgal güçlerinin dün gece sabaha doğru işgal altındaki Kudüs’ün kuzeyinde yer alan Kalendiya Mülteci Kampına girip burada katliam yapmalarıyla ilgili olarak Hamas sözcüsü Dr. Sami Ebu Zuhri basın açıklama yaptı. Filistin Enformasyon Merkezine de ulaşan açıklamada Hamas sözcüsü Ebu Zuhri “işgal güçlerinin Kalendiya’da işledikleri cinayet işgalci İsrail’in sürdürdüğü terör halkalarından biridir. Uluslararası camianın çifte standart uygulamasına son vermesi ve dünyadaki kötülüğün ve terörün zirvesi olan İsrail’e ve Filistin halkına yönelik işlediği teröre karşı sorumluluğunu yerine getirmesi gerekir” dedi.

Dün gece sabaha doğru Kalendiya Mülteci Kampına giren işgal güçleri en az iki genci şehit edip onlarcasını yaraladı ve Filistinli bir esirin de evini yıktı.

Yorumlar