Beytlahim'de Eylem: 2 Siyonist Öldürüldü

Beytlahim'in güneyindeki Gush Etzion Yahudi Yerleşkesi'nde bu akşam (19 Kasım Perşembe) ateş açma eyleminde iki Yahudi yerleşimcinin öldüğü ve 8 yerleşimcinin yaralandığı ifade edildi.  

Görüntülenme: 965 Tarih: 19 Kasım 2015 01:03
Beytlahim'de Eylem: 2 Siyonist Öldürüldü

İşgal rejimi medyası, Filistinli eylemcinin Yahudi yerleşimcilere ateş açtığını ve daha sonra diğerlerine otomobiliyle çarptığını söyledi.

Filistinli eylemcinin Alon Shvut Yahudi Yerleşkesi yakınlarında Gush Etzion Kavşağı'nda Yahudi yerleşimcilerin kullandığı araca tüfeğiyle ateş açtığı, daha sonra Toyota marka aracıyla yoldan geçen diğer araçlara çarptığı bildirildi.

İşgal polisi eylemi gerçekleştirenlerin Filistinli üç genç olduğunu, birine ateş açıldığını ve diğer ikisinin gözaltına alındığını iddia etti.

Görgü tanıkları, Gush Etzion bölgesinin tamamen giriş-çıkışa kapatıldığını, ambulansların olay yerine akın ettiğini ve bölgeye çok sayıda işgal polisi ve askeri sevk edildiğini söyledi.

İşgal rejimi kaynakları eylemi gerçekleştiren gence ateş açıldığını bildirirken, Filistinli gencin şehit olduğu yönünde haberlerin de geldiği ifade edildi.

fiem

Yorumlar