Ankara'da İsrail Terörü Esti

TERÖRİST İSRAİL’İ PROTESTO EDENLERE ANKARA’NIN GÖBEĞİNDE TERÖRİST MUAMELESİ YAPILMASINA TEPKİLER DİNMİYOR... 

Görüntülenme: 1185 Tarih: 23 Kasım 2015 01:04
Ankara'da İsrail Terörü Esti

İsrail’in 60 MOSSAD ajanı gönderdiği Ankara’daki Türkiye-İsrail A Milli Kadın Basketbol Takımı maçı öncesinde salonun etrafında toplanan İHH üyeleri, İsrail’i yaptığı katliamlardan dolayı protesto etti. Maç öncesi İsrail milli marşı okunurken, salonda Filistin bayrağı açan 8 kişiyi polis gözaltına aldı. İHH Ankara Şubesi duruma; “Katil İsrail demek Türkiye’de suçmuş. Daha neler göreceğiz” şeklinde tepki gösterdi.

BURASI İSRAİL DEĞİL

Filistin’de neredeyse her gün gördüğümüz İsrail zulmü, önceki gün Ankara’ya taşındı. Başkentte yaşananlar Gazze’yi, Ramallah’ı hatırlattı. İsrail’in katliamlarını protesto etmek adına Filistin bayrağı açarak slogan atmanın dışında herhangi bir tepki göstermeyen insanlara uygulanan şiddet esnasında ortaya çıkan görüntüler, pes artık dedirtti.

SPOR BAKANINA TEPKİ

İSRAİL’İ protesto edenleri işaret ederek, “Alın bunları alın” talimatı veren Spor ve Gençlik Bakanı Akif Çağatay Kılıç’a da İHH Ankara Şubesi’nin twitter hesabından tepki gösterildi. Mesajda, “Alın bunları alın diyerek üniversite öğrencilerini tutuklatan Spor Bakanı @ackilic76’yı kınıyoruz” ifadelerine yer verildi. Bu tepkiye İHH gönüllüleri de destek verdi.

Basketbol maçı için Ankara’ya gelen İsrail milli takımını protesto edenler gözaltına alındı…

Sanki Mavi Marmara’da 10 vatandaşımızı İsrail katletmemiş gibi hareket edenlere ve  gençlere uygulanan orantısız şiddete, “Burası İsrail değil” sloganlarıyla karşılık verildi...

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Ankara Şubesi üyesi bir grup, A Milli Kadın Basketbol Takımı’nın, 2017 FIBA Kadınlar Avrupa Şampiyonası grup elemelerinde İsrail Milli Kadın Basketbol Takımı ile oynadığı maçı protesto etti. Ankara Arena Spor Salonu girişinde toplanan İHH Ankara Şubesi üyeleri, ellerinde Filistin bayraklarıyla İsrail aleyhine sloganlar attı.

HER GÜN KAN DÖKEN İSRAİL’İN BURADA MAÇ YAPMASINI KINIYORUZ

Grup adına açıklama yapan İHH Ankara Temsilcisi Mustafa Sinan, ümmetin onurlu sesini duyurmak için toplandıklarını belirterek, “Siyonist işgal devleti olan İsrail’in, bizlerin tanımadığı örgütün, Türkiye’ye gelerek maç yapmasını kınıyoruz. Çünkü gün geçmiyor ki işgal ettikleri Filistin topraklarındaki Müslüman bacılarımızın kanlarını dökmesinler, gün geçmiyor ki oradaki Müslüman kardeşlerimizin evlerini yıkmasınlar, gün geçmiyor ki oradaki Müslümanların hukuk, hak ve özgürlüklerini gasp etmesinler” diye konuştu.

“PROTESTOLARA DEVAM EDECEĞİZ”

Sinan, “Siyonist örgütün dünyada yapmış olduğu terör eylemleri göz önündeyken Türkiye’den ve bütün dünyadan katılmış olan Mavi Marmara yolcularına, özgürlük gönüldaşlarına yapılan saldırı ortadayken, bu Siyonist teröristlerin takımlarının Türkiye’ye gelmesini bütün Müslümanlarla beraber burada protesto ediyoruz” ifadelerini kullandı.

İSRAİL MARŞI OKUNURKEN FİLİSTİN BAYRAĞI AÇTILAR

Ankara Arena Spor Salonu’nda İsrail’in milli marşının okunduğu esnada tribündeki bazı kişiler Filistin bayrağı açarak marşı protesto etti. Güvenlik güçleri hemen göstericilere müdahale etti. Salon dışına çıkartılan protestoculardan 8’inin gözaltına alındığı öğrenildi.

SPOR BAKANINA TEPKİ

İsrail’i protesto edenleri işaret ederek “alın bunları alın” talimatı veren Spor ve Gençlik Bakanı Akif Çağatay Kılıç’a da İHH Ankara Şubesi’nin twitter hesabından yapılan açıklamayla tepki gösterildi. İHH Ankara Şubesi tarafından yayınlanan mesajda “Alın bunları alın diyerek üniversite öğrencilerini tutuklatan Spor Bakanı @ackilic76’yı kınıyoruz” ifadeleri yer aldı. Mesajda ayrıca “Katil İsrail demek Türkiye’de suçmuş. Filistin bayrağı açmak da suçmuş. Daha neler göreceğiz” şeklinde duruma tepki gösterildi.

MİLLİ GAZETE

Yorumlar