İşgal Güçleri Bir Genci Daha Şehid Etti

İşgal güçleri bugün (23 Kasım Pazartesi) ikindi saatlerinde Nablus'un güneyindeki Havara askeri kampı yakınlarında bıçaklama eylemi girişiminde bulunduğu iddiasıyla Filistinli bir gence ateş açtı.  

Görüntülenme: 848 Tarih: 23 Kasım 2015 03:07
İşgal Güçleri Bir Genci Daha Şehid Etti

İşgal rejimi medya kaynakları, işgal ordusunun Filistinli gencin hayatını kaybettiğini söylediğini bildirirken, şehit gencin kimliği hakkında herhangi bir bilgi verilmedi.

Filistin Enformasyon Merkezi'nin hastane kaynaklarından edindiği bilgiye göre, işgal güçleri Filistinli gencin aldığı ağır yaranın etkisiyle hayatını kaybettiğini öne sürdü.

Bölgeye çok sayıda işgal askerinin ve polisinin sevk edildiğini bildiren kaynaklar, işgal güçlerinin ilk yardım ekiplerinin yerde yatan gence müdahale etmelerine izin vermediğini söyledi.

İşgal güçlerinin Filistinli gence ateş açtığı sırada bir genç kızın da yaralandığı ifade edildi.

Görgü tanıkları, Semah Abdulmu'min Ahmed'in yoldan geçen bir aracın içinde başından kurşunla yaralandığını ve Nablus'taki Rafidya Hastanesi'ne kaldırıldığını bildirdi.

Öte yandan, Ramallah'ın batısında gerçekleştirilen bıçaklama eyleminde bir Siyonistin öldüğü ve bir kadın askerin de yaralandığı belirtildi.

İşgal rejimi medya kaynakları, 433 nolu otoban üzerindeki bir petrol istasyonunda gerçekleştirilen bıçaklama eyleminde bir yerleşimcinin öldüğünü ve bir kadın askerin de ağır yaralandığını ifade etti.

fiem

Yorumlar