Ramallah Yakınlarında İşgal Askerlerini Taşıyan Otobüs Devrildi

Yahudi yerleşimcileri taşıyan bir otobüsün bu akşam (26 Kasım Perşembe) Ramallah yakınlarında devrilmesi sonucu bir kadın yerleşimci hayatını kaybederken bazıları ağır 50 yerleşimci de yaralandı.  

Görüntülenme: 1092 Tarih: 27 Kasım 2015 03:17
Ramallah Yakınlarında İşgal Askerlerini Taşıyan Otobüs Devrildi

İşgal rejimi televizyonu 2'inci kanalı, Ramallah yakınlarında iki yerleşkeyi birbirine bağlayan yolda yerleşimcileri taşıyan bir otobüsün devrilmesi sonucu bir kadın yerleşimcinin öldüğünü, 50 yerleşimcinin yaralandığını, yaralılardan 6'sının durumunun ağır olduğunu ve 4'ünden umudun kesildiği bildirdi.

İşgal rejimi televizyonu 7'inci kanalı da onlarca ambulansın yanında işgal güçlerine ait helikopterlerin de yaralıların hastanelere taşınmasına yardımcı olduğunu belitti.

Bu arada, Ramallah yakınlarında devrilen otobüsün işgal askerlerini taşıdığı ifade edildi.

Kazanın ardından otobüs şoförünün karşı şeritten hızla gelen Filistinlilere ait bir araç nedeniyle otobüsün kontrolünü kaybettiğini söylediği açıklandı.

Yaralı askerlerden biri 0404 haber sitesine yaptığı açıklamada Filistinlilere ait bir aracın kazaya neden olduktan sonra olay yerinden kaçtığını söyledi.

Bu arada işgal televizyonu 10'uncu kanalı devrilen otobüsün işgal askeri dolu olduğunu ve kazada hayatını kaybedenin kadın asker olduğunu bildirdi.

Yorumlar