Kadoori Teknik Üniversitesi'ne Saldıran İşgal Güçleri 8 Öğrenciyi Yaraladı

Bugün ikindiden sonra Batı Yaka’nın Tulkerem şehrinde bulunan Kadoori Teknik Üniversitesi'nde çıkan çatışmalarda 8 öğrenci gerçek mermiyle yaralandı.  

Görüntülenme: 779 Tarih: 10 Aralık 2015 04:28
Kadoori Teknik Üniversitesi'ne Saldıran İşgal Güçleri 8 Öğrenciyi Yaraladı

Üniversitedeki kaynakların belirttiğine göre üniversite çevresinde öğrencileri tahrik eden ve kaba davranan işgal güçleri çatışmaları tahrik etti. Tahrikler neticesinde çıkan şiddetli çatışmalarda birçok öğrencinin yaralandığı belirtildi.
 
Hastane kaynakları ise verdiği bilgide, hastaneye kaldırılan yaralılardan bir kısmının gerçek mermilerle yaralandığını, bazılarının da aldıkları yaraların ve kırıkların plastik mermi sonucu olduğunu ifade etti.

İşgal güçlerinin saldırılarına karşı öğrenciler direnirken, işgal askerlerinin öğrencileri dağıtmak için yoğun bir şekilde göz yaşartıcı bomba kullandığı belirtildi.

Dün gece Siyonist terör örgütlerinden birinin liderine yönelik yapılan eylemin ardından işgal güçlerinin Tulkerem şehrine uyguladığı kuşatma ise devam ediyor.

Dün yapılan eylemde seksenlerde Filistinli birçok önemli şahsiyete yapılan suikasta karışan ve birçok kişiyi katleden Siyonist örgütün lideri ağır bir şekilde yaralanmıştı.

fiem

Yorumlar