El Halil'de Bir Genç İşgalciler Tarafından Şehit Edildi

Siyonist işgal güçleri dün öğleden sonra El-Halil şehrinin kuzeyinde yer alan Halhul Kavşağı yakınlarında Filistinli genci şehit ederken, Cenin’de de kendilerine ateş açtığı iddiasıyla bir genci ağır yaraladı.  

Görüntülenme: 966 Tarih: 12 Aralık 2015 23:12
El Halil'de Bir Genç İşgalciler Tarafından Şehit Edildi

İşgal rejimindeki Walla sitesi konuyla ilgili verdiği haberde, kavşakta bulunan askerlere yönelik araçlı eylem gerçekleştirmek isteyen Filistinli gencin askerler tarafından vurularak öldürüldüğünü belirtirken, askerlerden ölen veya yaralanan olmadığını iddia etti. 

Bölgede bulunan görgü şahitleri ise olaydan sonra ambulansla ilk yardım ekibinin bölgeye geldiğini ve askerlere müdahale ettiğinin tahmin edildiğini söyledi. 

Aynı saatlerde işgal güçleri Cenin şehrinin kuzeyinde yer alan El-Celme askeri kontrol noktasında da kendilerine ateş açtığı iddiasıyla Filistinli bir genci ağır yaraladı. 
Haberi veren işgal rejimindeki kaynaklar, askerlerin kendilerine ateş açtığı iddiasıyla bölgede bulunan Filistinli gence ateş ettiklerini belirtti. 

Filistinli kaynaklar ise işgal askerlerinin ateşiyle yaralanan gencin olay yerinden çekilmeyi başardığını bildirerek, gencin şu anda hastanede tedavi gördüğünü ifade etti.

fiem

Yorumlar