Gasıp Rejim Güçleri Batı Yaka ve Kudüs'te Tutuklama Yaptı

İşgal güçleri bugün (13 Aralık Pazar) sabah Batı Yaka ve Kudüs'te baskın ve tutuklamalar gerçekleştirdiler. Dokuz kişinin tutuklandığı haber verildi.  

Görüntülenme: 805 Tarih: 13 Aralık 2015 18:53
Gasıp Rejim Güçleri Batı Yaka ve Kudüs'te Tutuklama Yaptı

Siyonist işgal güçlerinin bugün sabah Batı Yaka'nın Ramallah şehrinin batısındaki Silvad beldesine yaptıkları baskında özgürleştirilmiş esirlerden Mahir Hamid'i gözaltına aldıkları bildirildi. İşgal güçlerinin Mahir Hamid'in evine baskın yaptıkları ve kendisini bilinmeyen bir yere götürdükleri ifade edildi.

Aynı şehrin batısında yer alan Bitonya beldesinde işgalciler muhtelif evlere baskınlar düzenlediler ve beş evde yine özgürleştirilmiş esirlere istihbarat merkezlerine gitmeleri üzere tebligatlar bıraktılar. Bunlardan ikisinin, Halid Ebu'l-Beha ve Murad Ebu'l-Beha isimli kardeşler oldukları ifade edildi. 

İşgal güçlerinin Kudüs'ün işgal edilmiş bölgesinden 16 yaşındaki Ahmed Ebu Half isimli şahsı da tutukladıkları ifade edildi.

Batı Yaka'nın güneyinde yer alan El-Halil'de sabahın erken vakitlerinde işgal güçleri kalabalık gruplar halinde baskınlar düzenlediler.

Aynı şekilde El-Halil'de, Eşref Semir Ebu Ali'nin evine de baskın düzenledi ve siyonist istihbaratın tebliğatını bıraktılar.

El-Arub mülteci kampında da işgal güçleri Vedi' El-Kasas isimli bir genci tutukladılar. Bu gencin evinde de baskın esnasında aramalar gerçekleştirdi ve evlerinin eşyalarına büyük miktarda zarar verdiler.

fiem

Yorumlar