Dr. Ahmed Bahr:''İntifada Filistin Halkının Evlatlarının Canlarını Feda Etmesiyle Devam Edecek.''

Filistin Meclisi Başkan Yardımcısı Ahmed Bahr; "Şehitlerimizin kanları zafer ve özgürlük yolunda Aksa intifadasının yakıtı olacaktır" dedi.  

Görüntülenme: 1342 Tarih: 13 Aralık 2015 06:05
Dr. Ahmed Bahr:''İntifada Filistin Halkının Evlatlarının Canlarını Feda Etmesiyle Devam Edecek.''

Dr. Ahmed Bahr bugün (13 Aralık Pazar), El-Bureyc mülteci kampına yakın sınır bölgelere siyonist işgal güçlerinin saldırıları esnasında ortaya çıkan çatışmalarda hayatını kaybeden Şehit Sami Madi'nin ailesinin taziye programına katıldı. Bahr bu programda yaptığı konuşmada Aksa intifadasının imanla ve Kudüs, Batı Yaka ve 1948'de işgal edilmiş bölgedeki Filistin halkının evlatlarının canlarını feda etmesiyle devam edeceğini dile getirdi.

Bahr konuşmasında Filistin halkının mücadelesinin bu yolda devam edeceğini, şehitlerin ve yaralıların kanlarının ve Filistin'in kurtuluşu yolunda fedakârlık gösterenlerden hiçbirinin çabalarının boşa gitmeyeceğini vurguladı.

Ahmed Bahr, direniş ve zulme karşı koyma konusunda destan yazan, fedakârlıkta Filistin halkına örnek olan şehitlerle iftihar ettiklerini dile getirdi. Mescidi Aksa özgürlüğüne kavuşuncaya kadar bu yolda kalacakları konusunda Allah'a, şehitlere ve Filistin halkının evlatlarına da ahitlerini yenilediklerini söyledi.

fiem

Yorumlar