İşgal Uçaklarından Gazze'ye Hava Saldırısı

Siyonist işgal rejimine ait savaş uçakları bu sabah Gazze’nin değişik noktalarına iki hava saldırısı düzenlediğini belirten kaynaklar, saldırılarda can kaybının olmadığını ifade etti.  

Görüntülenme: 1313 Tarih: 14 Aralık 2015 20:06
İşgal Uçaklarından Gazze'ye Hava Saldırısı

Yerel kaynakların verdiği bilgiye göre, işgal uçakları bu sabah (14 Aralık Pazartesi) erken saatlerde önce Gazze’nin kuzey batısında yer alan Sudaniye bölgesinde deniz polisine ait bir noktayı bombalarken, diğer bazı uçaklar da birkaç dakika arayla Gazze şehrinde yer alan Ez-Zeytun Mahallesi'nin güneyinde bulunan ve Hamas’ın askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları'na ait Ebu Cerad askeri noktasını bombaladı.
 
Siyonist işgal güçleri dün (13 Aralık Pazar) akşam saatlerinde Nakab bölgesinde yahudi yerleşim merkezlerinin yoğun olduğu Şair Henigif mıntıkasında açık bir araziye roket düştüğünü açıkladı.

Siyonistlere ait 0404 isimli haber sitesinin verdiği bilgilerde füzenin Gazze tarafından atıldığı ve Gazze'nin kuzeydoğusunda yer alan Şair Henigif yahudi yerleşim merkezi yakınında açık araziye düştüğü, ancak herhangi bir kayba neden olmadığı ifade edildi.

fiem

Yorumlar