Siyonistler Tahriklere Devam Ediyor

Heykel Örgütleri Koalisyonu adıyla bilinen yapı Siyonist Başbakan Benyamin Netanyahu’dan Siyonistlerin inandığı sözde heykelin enkazı üzerinde inşa edildiğini düşündükleri Kubbet’us-Sahra’nın içinde heykel için mum yakılmasına izin vermesini istedi. 

Görüntülenme: 929 Tarih: 14 Aralık 2015 06:26
Siyonistler Tahriklere Devam Ediyor

Bu konuda Netanyahu’ya mektup gönderen Siyonist çeteler işgal rejimi başbakanından konuyu çalışma programına almasını ve öncelemesini talep etti.
 
Siyonist işgal radyosuna demeç veren Koalisyon Başkanı avukat Aviad Fiesole, “Heykel  binasına şamdan bırakma, Yahudilerin başka din mensupları gibi Cebel’ul-Heykel’de ibadet etme  hakkını gösterecek. Diğer dinlere mensup olanlar Cebel’ul-Heykel’de özgürce ibadet etmelerine rağmen Yahudiler 2000 yıldan beri bundan mahrum bırakılıyorlar” iddiasında bulundu.

Siyonistler işgal güçlerinin himayesinde her gün Mescidi Aksa’ya baskın yapıp ayin girişiminde bulunmalarına rağmen Heykel Örgütleri Koalisyonu Başkanı, Yahudilerin Cebel’ul-Heykel’de ırkçılığa tabi tutulduğunu ve haklarının gasp edildiğini iddia ederek, heykel binasında (Kubbat’us-Sahra’yı kastederek) yakılacak mumların bu süreci kökten değiştirecek bir adım olabileceğini söyledi.

fiem

Yorumlar