Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde:''Filistin'in özgürlüğü hedefimiz ve direniş yolumuzdur. Aksa, başkentimiz ve cihadımızın kıblesidir"

İslami Direniş Hareketi (Hamas)'ın askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları sözcüsü Ebu Ubeyde, işgalden kurtulmanın tek yolunun direniş olduğunu bir kez daha vurguladı.  

Görüntülenme: 4270 Tarih: 15 Aralık 2015 23:38
Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde:''Filistin'in özgürlüğü hedefimiz ve direniş yolumuzdur. Aksa, başkentimiz ve cihadımızın kıblesidir

Ebu Ubeyde, dün akşam (14 Aralık Salı) konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Filistin işgalden kurtulana kadar direnişi sürdüreceklerini belirterek, El-Kassam Tugayları'nın silahının zaferin simgesi ve işgalcilere karşı mücadelenin adresi olduğunu söyledi.

İzzeddin El-Kassam Tugayları sözcüsü Ebu Ubeyde, Hamas Hareketi'nin 28'inci kuruluş yıldönümü münasebetiyle sosyal paylaşım sitelerinden Twitter'daki hesabında yaptığı açıklamada, Hamas'ın ve ordusu El-Kassam Tugayları'nın Filistin topraklarındaki işgal projesinin sonunu ve yeni bir fecrin doğuşunu ilan etmek için kurulduğunu ifade etti.

Sabitelerinin pazarlık konusu edilemeyeceğini bildiren Ebu Ubeyde, "Filistin'in özgürlüğü hedefimiz ve direniş yolumuzdur. Aksa, başkentimiz ve cihadımızın kıblesidir" dedi.

Kudüs'te, Batı Yaka'da, Gazze Şeridi'nde ve Filistin toprakları dışında yaşayan Filistinlileri selamlayan Ebu Ubeyde, Filistin halkını ve topraklarını, Mescid-i Aksa'yı savunmada daima en ön safta yer alacaklarına dair söz verdi.

Ebu Ubeyde, kanlarıyla Hamas'ın ömrüne yeni bir yıl daha katan Batı Yaka ve Kudüs'teki direnişçileri de selamladı.

fiem

Yorumlar