Katil Rejimin 17 Gün Önce Yaraladığı Gencin Yarası Bir Türlü İyileşmiyor

Beytlahim’in Dehişe Mülteci Kampındaki Filistinli çocuk Mustafa İyad Alyan’ın (15) ailesi, 17 gün önce işgal güçleri tarafından yaralanan çocuklarının gözüne uyku girmediğini belirtti.  

Görüntülenme: 1123 Tarih: 16 Aralık 2015 21:58
Katil Rejimin 17 Gün Önce Yaraladığı Gencin Yarası Bir Türlü İyileşmiyor

Ailesi verdiği bilgide, ekmek almaya giden Mustafa’nın kampı basan işgal güçlerinin ateşiyle bacağından yaralandığını ifade etti.

Ailesinin verdiği bilgiye göre, 29 Kasım tarihinde yaralanan Mustafa hastaneye kaldırılırken, doktorlar Mustafa’nın gerçek mermiyle yaralandığını ve merminin bacağından geçen sinirlere kadar ulaştığını söylediler.

Mustafa’nın abisi Said ise verdiği bilgide “Mustafa yaralandığı tarihten bugüne kadar verilen bütün ağrı kesicilere rağmen sancılardan kurtulamadı. Bir gece olsun uyuyamadı. Yapılan ameliyatlarda bacağındaki sinirlerin hasar gördüğü anlaşıldı. Onu deliye çeviren ağrıların nedeni de bu. Uyuyamadığı gibi, tuvalet gibi kişisel ihtiyaçlarını da gidermekten aciz durumda” dedi.

Doktorlar tedavisinin birkaç ay süreceğini belirtirken, ailesi insan hakları merkezlerinden yardım isteyerek gerekirse çocuklarını Filistin dışında tedavi ettirmek istediklerini ifade etti.

Taş ve bıçakla direnişini sürdüren Filistinli gençlere karşı orantısız güç kullanıyor.

fiem

Yorumlar