Siyonist Liderler Hanin Zuabi Aleyhinde Kampanya Başlattı

Siyonist işgal rejiminin eski Dışişleri Bakanı ve İsrail Evimiz Partisi’nin Başkanı Avigdor Lieberman bugün Facebook üzerinden milletvekili Hanin Zuabi aleyhinde kampanya başlatarak, Zuabi’nin Siyonist işgal rejimi parlamentosu Knesset’ten çıkarılması için baskı oluşturmak istiyor.  

Görüntülenme: 1293 Tarih: 16 Aralık 2015 00:40
Siyonist Liderler Hanin Zuabi Aleyhinde Kampanya Başlattı

Yediot Ahranot gazetesinin internet sitesinde verdiği habere göre, aşırı sağcı eski Dışişleri Bakanı Lieberman facebook üzerinden taraftarlarına çağrıda bulunarak, milletvekili Zuabi ve mensup olduğu Arap Ulusal Birlik Partisi’nin Knesset’ten ihraç edilmesi için hazırlayacakları kanun tasarısının destek bulması için baskı yapmalarını istedi.

Arap Ulusal Birlik Partisi’nin intifadayı ve Filistin halkının işgale karşı direnişini desteklediğini ilan etmesinden sonra Lieberman partinin önümüzdeki seçimlere girmesini engellemek için yoğun kampanya başlattı.

Siyonist Başbakan Netanyahu da Knesset’te yaptığı tahrik içerikli konuşmada Arap Ulusal Birlik Partisi’ni ve Hanin Zuabi’yi eleştirmiş, partinin yaptığı gösteri ve yürüyüşlerde IŞİD’in bayraklarının bulunduğunu iddia etmişti.

Netanyahu konuşmasında, Zuabi’nin yaptığı basın açıklamasında intifadayı ve işgale karşı direnişi desteklediğini söylemesi üzerine hukuk danışmanına Zuabi hakkında soruşturma açmasını da istediğini söyledi.

fiem

Yorumlar