Katil Rejim Güçleri El Halil'de Bir Genci Şehit Etti

Siyonist işgal güçleri bugün sabah saatlerinde işgal altındaki Kudüs şehrinin El-Halil Kapısı yakınlarında bıçaklı eyleme niyetlendiği iddiasıyla Filistinli bir genci infaz etti.  

Görüntülenme: 1179 Tarih: 26 Aralık 2015 00:39
Katil Rejim Güçleri El Halil'de Bir Genci Şehit Etti

Siyonist işgal rejimindeki medya kaynakları verdikleri bilgide, işgal güçlerinin kendilerine karşı bıçaklı eylem yapmaya niyetlenen bir gence ateş açması sonucu gencin olay yerinde hayatını kaybettiğini ifade etti. İşgal rejimindeki kaynaklar, bıçaklı eylemde kimsenin yaralanmadığını savundu.

Siyonist işgal askerleri ve polisi şüphelendikleri genç erkek ve kızları sokak ortasında vurarak infaz ediyor. Niçin vurulduklarını açıklarken de gençlerin eyleme niyet ettiklerini söylüyor.
 
İşgal güçleri sadece eylem yapanları vurmuyor. Filistinlilere karşı aşırı kin, nefret ve intikam duygusu taşıyan işgal polisi ve işgal askeri eylem yapmayan genç erkek ve kızları da vuruyor.

Gençlerin bıçaklı eylemleri karşısında girdiği acziyet nedeniyle yaşadığı bunalım, dengesizlik ve korku nedeniyle bazen Filistinlilere benzedikleri için yerleşimcileri de vuruyor.
fiem

Yorumlar