Seyyid Hasan Nasrallah'ın Açıklamaları Siyonist Generali Tedirgin Etti

Hizbullah Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrallah'ın Semir Kuntar suikastinin tolere edilemeyeceği ve karşılık verileceği açıklamasının ardından İşgal devletinden de bir açıklama geldi.  

Görüntülenme: 1305 Tarih: 29 Aralık 2015 00:51
Seyyid Hasan Nasrallah'ın Açıklamaları Siyonist Generali Tedirgin Etti

İsrail'in Yedioth Ahronoth gazetesinin yayımladığı haberde, işgal devleti Genelkurmay Başkanı Gadi Eisenkot'un açıklamalarına yer verildi. Eizenkot İsrail düşmanlarının ülke güvenliğini tehlikeye sokacak girişimlerden sakınması uyarısında bulundu ve böyle bir girişimin vahim sonuçlar doğuracağını belirtti.
 
Nasrallah'ın açıklamasının bir gün ardından konuşan Eizenkot: "Askerlerimiz her gün cesur ve kararlı bir şekilde terörle mücadele etmektedir." ifadelerini kullandı ve sınırların ötesinden, kuzeyden gelen tehditler karşısında geçmişte olduğu gibi yine gerekeni yapmaya hazır olduklarını belirtti.
 
Hizbullah Genel Sekreteri Hasan Nasrallah Pazar günü yaptığı açıklamada, Şehid Semir Kuntar suikastine karşılık verilmesinin kaçınılmaz olduğunu ve bunun hiçbir şekilde tolere edilemeyeceğini söyleyerek işgal devletini tehdit etmişti.
İSLAMİANALİZ

Yorumlar