İşgal Güçleri 6 Genci Tutukladı

Filistinlilere karşı baskı ve sindirme operasyonlarına devam eden işgal güçleri bugün (31 Aralık Perşembe) sabah Batı Yaka’nın Beytlahim, Nablus ve Cenin şehirlerinde 6 genci tutukladılar.  

Görüntülenme: 720 Tarih: 31 Aralık 2015 14:03
İşgal Güçleri 6 Genci Tutukladı

Yerel kaynakların verdiği bilgiye göre sabaha doğru Beytlahim’e bağlı Ayide Mülteci Kampına baskın yapan işgal güçleri Ahmed Amir Avde’yi (25) tutuklarken, şehrin batısında yer alan Nehalin köyünde de Ahmed Mahmud İzzet Şekarine (26) ile Nur İzzet Şekarine’yi (21) izinsiz Kudüs’e girdikleri iddiasıyla tutukladılar.

Nablus’un Madıma Beldesine de baskın düzenleyen işgal güçleri terör eşliğinde yaptıkları aramaların ardından Muhammed Vecih (25) adındaki engelli gençle Ahmed Remzi Nassar’ı (18) tutukladılar.

Nablus’un doğusunda yer alan Beyt Furik beldesinin girişini tutan işgal güçlerinin beldeye girenlerin adlarını ve telefon numaralarını almaları dikkat çekti.

Cenin şehrine bağlı Cebe’ beldesine baskın yapan işgal güçleri Enis Zahir Alavine’yi evinde aramalar yapıp eşyasına zarar verdikten sonra tutukladılar.

fiem

Yorumlar