Saadet Partisi:''Türkiye'nin İsrail'e İhtiyacı Yok.''

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, iktidarın, “Bizim İsrail’e ihtiyacımızın olduğunu kabul etmemiz lazım” sözüne atıfta bulunarak, “Buradan haykırıyoruz, bizim millet olarak da, devlet olarak da katil ve terörist İsrail’e hiçbir ihtiyacımız yoktur” dedi.  

Görüntülenme: 1227 Tarih: 06 Ocak 2016 10:03
Saadet Partisi:''Türkiye'nin İsrail'e İhtiyacı Yok.''

NE MAVİ MARMARA’YI UNUTURUZ NE İSRAİL’İN 60 YILDIR KIYDIĞI CANLARI

Türkiye ile İsrail arasında yapılacak anlaşmanın, Siyonist rejimi meşrulaştırmaktan başka bir işe yaramayacağını belirten Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kılıç, “Biz dostumuzu da düşmanımızı da iyi biliriz. İsrail, bir terör devletidir. Sahilde top oynarken bombalarla parçalanan çocukları unutamayız. Mavi Marmara’yı unutamayız. İsrail’in 60 yıldır kıydığı canları unutamayız. İlk kıblemizin işgal edilmesini unutamayız. AKP Hükümeti, ne Mavi Marmara şehitlerinin ne de Filistin halkının meşru haklarına zarar verecek bir konu üzerine pazarlık etme hakkına sahip değildir. Milletimiz, tarihin hiçbir döneminde şehit kanını pazarlık konusu yapmamıştır” ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi İzmir İl Başkanlığı’nda düzenlediği basın toplantısında son gelişmeleri değerlendiren Kılıç, hükümetin en yetkili ağızlarıyla İsrail’i dost ilan ettiklerini hatırlatarak, bu açıklamanın bir gaflet ürünü olduğunu söyledi. Türkiye ile İsrail arasında yapılacak anlaşmanın Siyonist rejimi meşrulaştırmaktan başka bir işe yaramayacağını kaydeden SP’li Şerafettin Kılıç, “Biz dostumuzu da düşmanımızı da iyi biliriz. İsrail bir terör devletidir. Sahilde top oynarken bombalarla parçalanan çocukları unutamayız. Mavi Marmara’yı unutamayız. İsrail’in 60 yıldır kıydığı canları unutamayız. İlk kıblemizin işgal edilmesini unutamayız. AKP hükümeti ne Mavi Marmara şehitlerinin ne de Filistin halkının meşru haklarına zarar verecek bir konu üzerine pazarlık etme hakkına sahip değildir. Milletimiz tarihin hiçbir döneminde şehit kanını pazarlık konusu  yapmamıştır.” ifadelerini kullandı.

MİLLİ GAZETE

Yorumlar