Dubai Eski Polis Şefinden Skandal İstek

Dubai’nin eski Polis Şefi Dahi Halfan, twitter sayfasından Hizbullah lideri Nasrallah hakkında İnterpol'den yakalama kararı çıkarılması çağrısında bulundu.  

Görüntülenme: 1436 Tarih: 08 Ocak 2016 10:52
Dubai Eski Polis Şefinden Skandal İstek

BAE’ye bağlı emirliklerinden olan Dubai’nin eski Polis Şefi Dahi Halfan, twitter sayfasından Hizbullah lideri Nasrallah hakkında İnterpol'den yakalama kararı çıkarılması çağrısında bulundu. 
 
Ortadoğu ve Körfez’deki birçok yerli ve uluslararası operasyonun aktörlerinden biri olarak tanınan Halfan, "Nasrallah'ın İran'ın çıkarları adına hareket ettiğini" öne sürdü. 
 
Daha önce “İhvan’ı İsrail’den daha tehlikeli görüyorum” diyen Hafter’in Mısır darbesine verdiği destek hakkında İsrail basınında çeşitli iddialar dile getirilmişti.
 
Bu iddialardan birinin sahibi İsrail İstihbaratı’na yakınlığı ile bilinenen Debka sitesi idi. Debka, Sisi'nin yaptığı askeri darbenin başarılı olması için Mısır askeri istihbaratı koordinesinde yapılan toplantılara Mossad, Prens Bandar bin Sultan başkanlığındaki Suudi Arabistan istihbarat örgütü, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Polis Şefi ve istihbaratçısı Korgeneral Dahi Halfan'ın katıldığı iddiasında bulunmuştu.
İSLAMİANALİZ

Yorumlar