Siyonist Rejim Şehit Neşet Mulhim'in Naaşını Vermiyor

İşgal güçlerinin Tel Aviv eylemini gerçekleştiren şehit Neşet Mulhim'in cesedini henüz teslim etmemesi nedeniyle şehidin bu sabah (10 Ocak Pazar) yapılması planlanan cenaze töreni ileri bir tarihe ertelendi.  

Görüntülenme: 795 Tarih: 10 Ocak 2016 00:56
Siyonist Rejim Şehit Neşet Mulhim'in Naaşını Vermiyor

Mulhim ailesine yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre, şehit Neşet Mulhim'in cesedi halen adli tıpta bekletiliyor ve aile cenaze törenine katılacakların sayısını en aza indirmeye çalışıyor.

Kaynaklar, işgal mahkemesinin şehidin babası Muhammed Mulhim'i serbest bırakmasının beklendiğini ve bu nedenle şehit Neşet Mulhim'in cenaze töreninin vaktinin belirlenmediğini, baba Muhammed Mulhim'in şehidin cenazesine katılmak istediğini açıkladı.

Şehit Neşet Mulhim'in doğum yeri olan Arara köyünden kaynaklar dün yaptıkları açıklamada cenaze töreninin bu sabah saat 09:00'da yapılacağını ve Mulhim'in birkaç yıl önce işgal polisi tarafından şehit edilen amcaoğlunun yanına defnedileceğini bildirmişti.

Dün şehit Neşet Mulhim için biri doğum yeri olan Arara köyünde, diğeri Ramallah'ın batısındaki El-Celzun Mülteci Kampı'nda ve üçüncüsü Gazze'deki Meçhul Asker Meydanı'nda olmak üzere üç ayrı yerde taziye çadırı açıldı.

fiem

Yorumlar