Ahmed Bahr'dan Abbas Yönetimine Çağrı:''Siyonistlere Sevgi Beslemeyi Bırakın.''

Filistin Parlamentosu Başkan Yardımcısı Ahmed Bahr, Filistin Yönetimi'ni işgal güçleriyle güvenlik koordinasyonuna son vermeye ve Siyonistlere sevgi beslemeyi bırakmaya davet etti.  

Görüntülenme: 902 Tarih: 10 Ocak 2016 04:46
Ahmed Bahr'dan Abbas Yönetimine Çağrı:''Siyonistlere Sevgi Beslemeyi Bırakın.''

Bahr, Ulusal Güvenlik subayları için "El-Aksa Şövalyeleri" adıyla düzenlenen kursun bugün (10 Ocak Pazar) düzenlenen mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada, Filistin Yönetimi'ne seslenerek, "Halkınızın ve Gazze'deki, Batı Yaka'daki, Kudüs'teki ve 1948'de işgal edilen topraklardaki direnişin tarafını tutun" dedi.

Konuşmasında Kahire'de toplanan Arap ülkeleri dışişleri bakanlarına da seslenen Bahr, 2009'da Gazze Şeridi'ne uygulanan ablukayı kaldırma kararı aldıklarını hatırlatarak, Filistin'ne ve kadınlarına, genç erkeklerine ve kızlarına destek olmalarını istedi. Bahr, İslam ümmetinin Arap ülkelerinden bunu beklediğini ifade ederek, "Neredesiniz?" diye sordu.

Ablukaya ve her türlü olumsuzluğa rağmen Filistin topraklarının tek bir karışından dahi taviz vermeyeceklerini ve silahlarını bırakmayacaklarını bildiren Bahr, Kudüs İntifadası'nın Allah'ın izniyle özgürlüğe doğru ilerlediğini söyledi.

Mısır'ın ulusal güvenliğinin Filistin'in de ulusal güvenliği olduğunu kaydeden Bahr, kurstan mezun olan subaylara da "Sizler Filistin'in ümidi ve gururusunuz" dedi.

fiem

Yorumlar