Siyonist Mahkeme İşgalci Askerlerin Hırsız Olduğunu Kabul Etti

İşgal yönetimi, "Sınır Muhafızları" askerlerinden bazılarının Filistinlilere ait paraları ve cep telefonlarını çaldıklarını itiraf etti.  

Görüntülenme: 963 Tarih: 19 Ocak 2016 06:03
Siyonist Mahkeme İşgalci Askerlerin Hırsız Olduğunu Kabul Etti

İşgal radyosu konuyla ilgili haberinde, 1948'de işgal edilen topraklarda bulunan El-Lud kentindeki Merkez Mahkeme'nin bugün (19 Ocak Salı) Sınır Muhafızları'ndan iki askeri Er-Ramle kentinde Filistinli inşaat işçilerinden para ve cep telefonu çaldıkları için 36 ay ve 34 ay hapis cezasıyla cezalandırdığını bildirdi.

İşgal radyosunun haberinde, iki işgal askerinin Filistinli inşaat işçilerinin barakalarında güvenlik bahanesiyle arama yaptıkları ve bu sırada işçilerin paralarını ve cep telefonlarını çaldıkları ifade edildi.

Haberde ayrıca işgal mahkemesinin daha önce de hırsızlık olayına karışan bir işgal askerini 20 ay hapisle cezalandırdığı hatırlatıldı.

Filistinlilerin birçoğu işgal askerlerinin baskınlar sırasında paralarını ve özel eşyalarını çaldıkları yönünde şikâyette bulunurken, işgal ordusunun açtığı savaş sırasında Gazze Şeridi'nin doğusuna giren işgal askerlerinin de sınıra yakın evleri yağmaladıkları belirtilmişti.

fiem

Yorumlar