Mossad ve Siyonist Ordu'nun Filistin'de Hizbullah Mensuplarını Tutukladıkları İddia Edildi

Mossad'a bağlı İsrail iç istihbarat teşkilatı Shin-Bet (Şabak) Tulkarem'de Hizbullah'a ait bir hücre evinin tespit edildiğini ve buraya işgal ordusuyla beraber baskın düzenlediklerini açıkladı.  

Görüntülenme: 1549 Tarih: 21 Ocak 2016 10:27
Mossad ve Siyonist Ordu'nun  Filistin'de Hizbullah Mensuplarını Tutukladıkları İddia Edildi

İsrail ordusundan yapılan açıklamada da işgal altındaki Tulkarem'de Şabak tarafından tespit edilen Hizbullah hücre evine baskın düzenlediklerini ve hücre evindeki Hizbullah mensuplarının İsrail'e karşı operasyon hazırlıklarında oldukları açıklandı. 
 
İsrail'in İbranice yayın yapan "Maarif" gazetesinin verdiği haberde ise "İsrail ordusu Şabak ile ortak yürütülen operasyonda Hizbullah hücre evine baskın düzenleyerek hücre evini dağıttı" ifadeleri kullanıldı. 
 
İşgal ordusundan yapılan açıklamada İsrail polisi ve Şabak ile beraber Tulkarem'de gerçekleşen operasyonda 5 Hizbullah mensubunun tutuklandığı, hücre evinde İsrail'e yönelik operasyonda kullanılmak için çeşitli silahlar, patlayıcılar ve 5 bin dolar para bulunduğu belirtildi. 
 
Maarif gazetesinin verdiği haberde tutuklandıkları belirtilen Hizbullah mensuplarının isimlerinin; "Muhammed Zeglul(33), Rabah Lebdi(29), Muhammed K. Zeglul(20), Muhammed Asavira(20), Ahmed ebul-Az(20)" olduğu belirtildi. 
İSLAMİANALİZ

Yorumlar