Siyonist Haham Filistinlilerin Öldürülmesini İstedi

Siyonist Haham Shmuel Eliyahu, Tel Aviv hükümetinin Filistinlileri tutuklayıp yaşatmak yerine hiçbirini sağ bırakmaması gerektiğini ve bölgede güvenliğin ancak bu şekilde sağlanabileceğini belirtti.  

Görüntülenme: 1425 Tarih: 25 Ocak 2016 05:30
Siyonist Haham Filistinlilerin Öldürülmesini İstedi

Kişisel facebook sayfasından paylaştığı mesajda "İsrail ordusu Filistinlileri tutuklamayı bırakmalı" diyen Eliyahu, "hepsi öldürülmeli ve hiçbiri sağ bırakılmamalı" ifadelerini kullandı. 
 
Arap ve Müslümanlara karşı bilinen siyonist haham, daha önce de işgal hükümetine "daha caydırıcı politikalar izleyip Araplardan intikamımızı almalısınız" çağrısında bulunmuştu. Şiddetin sona ermesi için tüm Filistinlilerin yok edilmesi gerektiğini söyleyen ırkçı haham, 2007 yılında da Jerusalem Post gazetesine yaptığı açıklamalarda "Eğer teröristler 100'ünü öldürdüğümüzde durmazlarsa 1000'ini daha öldürmeliyiz. 1000 öldürdüğümüzde durmazlarsa 10000 öldürmeliyiz, eğer yine durmazlarsa 1 milyona kadar bile devam etmeliyiz." ifaelerinde bulunmuştu.
 
Siyonist haham, 2012'de yaptığı açıklamalarda zulmün Arap kültürünün bir parçası olduğunu ve şiddetin Arapların ideolojisi haline geldiğini belirtmişti. 
 
Siyonist adalet bakanı Ayelet Shaked Eliyahu'ya sahip çıktı 
 
Daha önce "Filistinli anneler ölmeli ki birdaha terörist doğuramasınlar" ifadelerini kullanan siyonist adalet bakanı Ayelet Şaked, Eliyahu'ya sahip çıkarak: "gazeteciler onun ifadelerini değiştirip hakkında karalama kampanyası başlattılar" dedi.
İSLAMİANALİZ

Yorumlar