İntifada Gençliği Macid Ferec'in Açıklamalarını Kınadı

İntifada Gençliği Koalisyonu, Filistin Yönetimi Genel İstihbarat birimi şefi Macid Ferec'in Amerikan Defense News dergisine yaptığı açıklamalardan duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.  

Görüntülenme: 1267 Tarih: 25 Ocak 2016 14:59
İntifada Gençliği Macid Ferec'in Açıklamalarını Kınadı

Amerikan dergisine konuşan Ferec, Kudüs İntifadası'nın başından bu yana Siyonistlere yönelik 200 eylem girişimini engellediklerini söylemiş ve işgal güçleriyle yapılan güvenlik koordinasyonuna övgüde bulunmuştu.

Ferec'in açıklamalarının Filistin halkının Kudüs İntifadası'nın geliştirilmesi yönündeki görüş birliğine vurulmuş bir darbe olduğunu belirten İntifada Gençliği Koalisyonu, Filistin Yönetimi'nden ve istihbarat biriminden işgalcilere karşı direniş eylemlerine katıldıkları için gözaltına alınanların serbest bırakılmalarını istedi.

Yakında Kudüs İntifadası'nı bastırmaya çalışanların isimlerini içeren kara listeyi yayınlayacaklarını açıklayan İntifada Gençliği Koalisyonu, Batı Yaka'daki direnişçi gençlerin peşini bırakmaması halinde Ferec'in adının listenin en başında yer alacağını söyledi.

Kudüs İntifadası'nı bastırmaya çalışanlar için halk mahkemeleri kuracaklarını belirten İntifada Gençliği Koalisyonu, Fetih Hareketi'nden Macid Ferec'i hesaba çekmesini ve Filistin halkından özür dilemesini istedi.

fiem

Yorumlar