Columbia Üniversitesi'nde Siyonist Rejim Propagandası
SİYONİST REJİM, 05 Mart 2016 17:00ABD'de bulunan Columbia Üniversitesi'nde siyonist işgal rejimi yanlısı öğrencilerin üniversitedeki faaliyetleri çok sayıda öğrenci tarafından ırkçı bulunduğu için şikayet edildi.
"İsrail'i Destekleyen Öğrenciler" grubu bu haftaiçi üniversite kampüsü içerisinde çok sayıda pankart ve döviz açarak siyonist işgal rejimi propagandası yaptı.


İşgal destekçisi öğrencilerin, dünyanın dört bir yanında "aparheid haftası" kapsamında düzenlenen ve siyonist zulme dikkat çeken etkinliklere karşı olarak bu tarz bir girişimde bulunduğu belirtildi.
Üniversite öğrencilerinin beyanlarına göre bu grubun İslamofobik kurumlar tarafından finanse edildiği belirtildi. Grubun, 2014'teki Gazze saldırılarına katılan Rudy Rochman tarafından yönetildiği de ifade edildi.
Gruba mensup öğrenciler facebook üzerinden Rudy Rochman'ın, bu gruba bağışta bulunan Filistin karşıtı milyarder Sheldon Adelson ile çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı.


Üniversite öğrencilerinden Filistin'e adalet isteyen öğrenciler topluluğundan Shezza Abboushi Dallal, açıklamasında okul yönetimine durumla ilgili şikayette bulunduklarını ve İsrail propagandası yapan grubun ırkçılık sebebiyle faaliyetlerinin yasaklanması gerektiğini belirtti.
Columbia Üniversitesi'nde profesör olan Joseph Massad ise şu açıklamalarda bulundu: "Sınıfa girdiğimde bu faşizan pankartları görünce şok oldum, İsrailliler mağdur sempatik insanlar olarak gösterilmeye çalışılırken Filistinliler ise katil olarak gösterilmek isteniyor, bu ırkçı tutum kesinlikle kabul edilemez."
Üniversite içindeki Filistin'i destekleyen öğrenciler bir yandan "Apartheid haftası" etkinlikleriyle siyonist işgal rejiminin işlediği suçlara dikkat çekmeye çalışırken, diğer yandan siyonist propaganda yapan bu tür gruplarla mücadele etmeye çalışıyor. Üniversite yönetimi ise bu tür ırkçı etkinliklere müsade etmeye devam ediyor.
Üniversite içindeki Filistin'i destekleyen öğrenciler bir yandan "Apartheid haftası" etkinlikleriyle siyonist işgal rejiminin işlediği suçlara dikkat çekmeye çalışırken, diğer yandan siyonist propaganda yapan bu tür gruplarla mücadele etmeye çalışıyor. Üniversite yönetimi ise bu tür ırkçı etkinliklere müsade etmeye devam ediyor.

Filistin için adalet grubu öğrencilerinin "apartheid haftası" pankartları
İSLAMİANALİZ
SİYONİST REJİM, 05 Mart 2016 17:00
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Siyonist israil Gazze'ye Saldırdı: 5 Şehit
Nato'ya Hayır Demek İçin Cuma Günü Malatya'dayız
İnsan Hakları Örgütlerinden Gazze Raporu
UNRWA: Gazze'de İnsani Kriz Ağırlaştı
Dr. Ahmed El Ferra'dan Gazzeli Çocuklar İçin Uyarı
Şeyh Naim Kasım'dan Önemli Açıklamalar
Siyonist İsrail Ordusu Beyt Cin Beldesine Saldırdı
Hizbullah'a 'Ya Teslim Ol Ya Da Cehenneme Hazır Ol' Tehdidi
UNRWA'dan Çarpıcı Batı Şeria Raporu
Dr. Munir El Berş'ten Önemli Açıklama
Direniş Gruplarından Hizbullah'a Tebrik ve Taziye Mesajı
Siyonist Rejim Radyosundan Hamas İtirafı
Hamas'tan Arabulucu Ülkelere Çağrı
Hazım Kasım'dan Garantör Devletlere Çağrı
Filistinli Esirler Zor Durumda
Hamas'tan BM'nin Kararına İtiraz
Mavi Marmara Gazisi Tunç: Kürecik Nato Radarı Kapatılsın
Kürecik Nato Radarının Kapatılmasını Talep Etmek İçin Malatya'da Buluşuyoruz
UNRWA'dan Gazze Açıklaması
UNICEF Sözcüsü Selim Üveys'ten Gazze Açıklaması
Sudan'da Neler Oluyor?
Adnan Ebu Hasene'den Gazze Açıklaması
Siyonist Ordu Dün Gece Gazze'ye Saldırdı
Batı Şeria'da 3 Filistinli Genç Şehit Oldu
Şeyh Naim Kasım'dan Önemli Açıklamalar
Filistinli Gruplardan Ortak Anlayış
Siyonist İsrail İle Hizbullah Arasında Yeni Bir Çatışma Yakın Mı?
İşgalci İsrail Uluslararası Basını Gazze'ye Sokmuyor
Ensarullah Liderinden Siyonist İsrail'e Uyarı
Gazze'de Soykırım Devam Ediyor
Ayetullah Hameney'den Önemli Açıklamalar
Aksa Tufanı'nın Geleceği Üzerine (1. Bölüm)
Moşe Ya'alon Netanyahu'yu Eleştirdi
El Husi'den Kritik Açıklamalar
Şehit Yahya Sinvar'ı Özlemle ve Rahmetle Anıyoruz
Kassam Tugayları'ndan Gölge Birliği'ne Teşekkür
Kemal Kemahlı Yazdı: İran Aksa Tufanı'na Karşı mıydı?
Hamas'tan Yeni Açıklama
Hamas Silah Bırakacak Mı?