Siyonist Medya'dan Hamas İtirafı
SİYONİST REJİM, 04 Mayıs 2016 23:22Özellikle 3. İntifada sürecinde direnişle baş edemeyen Siyonist Rejim'e bir tepki de Siyonist basından geldi. Siyonist basın, "Hamas, bizden korkmuyor" ifadesini kullandı.
Kurulduğu günden bu yana Siyonist Rejim'in korkulu rüyası olan HAMAS, 3. İntifada başlayandan beri etkisini iyice arttırmış durumda.
3. İntifada sürecinde direnişle baş edemeyen Siyonist Rejim hükümetine tepkiler çığ gibi büyürken Siyonist basında tepkisini gizlemiyor.
Son olarak İslami Direniş Hareketi Hamas’ın askeri kanadı durumundaki İzzeddin El-Kassam Tugaylarına mensup Abdulhamid Ebu Surur adlı mücahidin Kudüs şehrinde Siyonistlere yönelik gerçekleştirdiği otobüs eyleminin yankıları sürüyor.
Siyonist basına açıklamalarda bulunan Siyonist Rejim askeri uzmanları işgal rejimi güvenlik güçlerinin eylemleri engelleme konusunda başarısız olduğunu itiraf etmekten kaçınmıyor.
Siyonist işgal rejimindeki basın yayın organları da şehit Abdulhamid Ebu Surur’un gerçekleştirdiği eylemden bahsederken Ebu Surur’un son derece sakin, Kudüs’ün cadde ve sokaklarında dolaşabilecek kadar cesur ve yetenekli olduğuna dikkat çekti.
Eylemi manşete taşıyan Siyonist Maariv gazetesi Şehit Ebu Surur’dan bahsederken “eylemi yapan Ebu Surur, kendini kamufle ederek Kudüs caddelerinde gezme konusunda büyük bir başarı göstermiştir. Kendinden emin bir şekilde hareket eden Ebu Surur güvenlik güçleriyle, yolcu ve şoförün dikkatini çekmeden otobüse binmiştir” ifadesini kullandı.
İşgal rejimi gazetelerinden Yediot Ahranoot ise olayı yorumlarken şehit Ebu Suru özelinde tüm direnişe atıfta bulunarak "HAMAS ve diğer direnişçiler İsrail güvenlik güçlerinden korkmuyor" ifadelerini kullandı.
tesnim
SİYONİST REJİM, 04 Mayıs 2016 23:22
Yorumlar (0)
Irak İslami Direnişi: 13 Amerikalıyı Öldürdük
Siyonist Medya: Hizbullah Gücünü Koruyor
Siyonist İsrail Mescid-i Aksa'yı 10 Gündür Kapalı Tutuyor
Şeyh Mahir Hammud'tan Önemli Açıklamalar
İmam Hamaney Şehit Oldu
Gazze'ye Dijital Para Tuzağı
Siyonist Asker Nimrod Cohen Nasıl Esir Düştüğünü Anlattı
El Husi: Epstein Skandalı Siyonizmin Gerçek Yüzünü Gösterdi
Usame Hamdan'dan Önemli Açıklamalar
Ali Laricani Hamas Heyeti İle Görüştü
Amerika'nın Ankara Büyükelçiliği Önünde Basın Açıklaması Düzenlenecek
Nato'ya ve Üslerine Hayır Demek İçin Cuma Günü Malatya'dayız
Dr. Muhammed Ebu Selmiye: Gazze'deki Hastaların Çıkışına İzin Verilmiyor
Amerika İstanbul'da Lanetlendi
Hamas Sözcüsü Hazım Kasım'dan Önemli Açıklama
Francesca Albanese'den Önemli Çağrı
Gazzeli Yüzlerce Esir Ölümle Burun Buruna
Ayetullah Hamaney: Son Fitne Amerika Kaynaklıydı
Irakçi: İran Saldırıya Cevap Vermeye Hazır
İşgalci İsrail Lübnan'a Hava Saldırısı Düzenledi
Basim Naim'den Önemli Açıklamalar
Siyonist Güçler Yahya Ayyaş'ın Eşini Esir Aldı
Naim Kasım'dan Önemli Açıklamalar
Hamas Heyetinin Irak Ziyareti Bitti
Hamas Yetkilisi Gazi Hamad: İsrail Ateşkesi Defalarca İhlal Etti
Nasır Ebu Şerif: ABD'de Filistin'e Destek Arttı
Halil El Hayye'den Önemli Açıklamalar
Avustralya'da Siyonistlerin Toplantısına Baskın Düzenlendi: 12 Ölü
Gazze'de İnsani Kriz Büyüyor
Kudüs Tugaylarından Önemli Açıklama
Hizbullah Yetkilisi İstanbul'da Konuştu
Halil El Hayye'den Kritik Açıklamalar
Siyonist israil Gazze'ye Saldırdı: 5 Şehit
Nato'ya Hayır Demek İçin Cuma Günü Malatya'dayız
İnsan Hakları Örgütlerinden Gazze Raporu
UNRWA: Gazze'de İnsani Kriz Ağırlaştı
Dr. Ahmed El Ferra'dan Gazzeli Çocuklar İçin Uyarı
Şeyh Naim Kasım'dan Önemli Açıklamalar
Siyonist İsrail Ordusu Beyt Cin Beldesine Saldırdı