Lübnan Tevhid Hareketi Lideri Bilal Şaban:Ümmet kanlı sonbahardan uyandığında yeniden Filistin'e yönelecektir(FOTO)
, 09 Temmuz 2016 17:12Lübnan Tevhid Hareketi, Şeyh Bilal Şaban'ın ve mütevelli heyeti üyelerinin de bulunduğu bir heyetle Lübnan'ın kuzeyinde bulunan Filistinlilerin yaşadığı El-Beddavi mülteci kampına bayram ziyareti gerçekleştirdi.
Ziyaret sırasında bir konuşma yapan Şeyh Bilal Şaban, Filistinlilerin yaşadığı bu kampın şehadet ve direniş kokusu taşıdığını söyleyerek silahlı direnişe ilk başlayan Filistin halkının uzun soluklu mücadelesine dikkat çekti.
Bilal Şaban Filistinlilerin mücadelesinin tarihe geçtiğini belirterek: "Büyük Japon İmparatorluğu Amerika'ya boyun eğdi, Almanya boyun eğdi, Britanya Siyonistlere boyun eğdi, Arap rejimleri boyun eğdi, ancak Filistin halkı 70 yıldır siyonist projesinin bir parçası olmayı ve bu yöndeki tüm baskıları reddediyor" diye konuştu.
Tevhid Hareketi lideri sözlerine şöyle devam etti: "Buraya tek bir ümmet olduğumuzu, Ramazan'ın ve bayramın vahdet demek olduğunu söylemek için geldik. Buraya aramızdaki sınırların ve duvarların bizi ayıramayacağını söylemek için geldik. Nasıl aynı orucu tutuyorsak, aynı iftarı açmalıyız ve ortak düşmanımız olan Yahudilere karşı birlik olmalıyız. Allah-u teala'nın "İman edenlere düşmanlık etmede insanların en şiddetlisinin kesinlikle Yahudiler ile Allah’a ortak koşanlar olduğunu görürsün." ayetinde belirttiği üzere ümmet gerçek düşmanı olan Yahudilere karşı olursa inşallah Allah-u teala bize zafer ihsan edecektir."
"Çok uzak değil, yakin bir zamanda ümmet, Arap Devrimi veya Arap Baharı diye adlandırılan kanlı sonbahardan uyanacaktır ve herkes bunun farkına varacaktır ve o zaman tüm halklarımız Aksa'ya, Kudüs'e ve Filistin'e yönelecektir."
Diyarbakır mesajı
"Haftalar önce Türkiye'de Diyarbakır'daydık, Selahaddin Eyyubi'nin cemaatinin yanındaydık. Orada peygamber efendimizin dünyaya teşrif edişinin yıl dönümünde yarım milyona yakın Kürt kardeşimiz vardı, Peygamber efendimizin anıldığı bu programda Aksa, Kudüs, Hıttin ve Filistin anıldı. Kudüs'ün adı duyulduğunda tekbirlerle yer sarsılıyordu. Onlar özgürlük mücadelemizde bizim ortaklarımız. Ümmet bir araya gelip vahdete kavuştuğunda onlarla da kavuşacağız"
"Ümmet uyandığı vakit bir araya geleceğiz ve yeni Hıttin savaşımız yani Aksa'yı, Kudüs'ü ve Filistin'i kurtarma savaşı Allah'ın izniyle en kolay savaşımız olacak. Vallahi, ne nükleer silaha ne biyolojik silaha ihtiyaç duymuyoruz. Ümmet uyandığı vakit siyonistler zaten burada yerleri olmadığını anlayacaklardır."




İSLAMİANALİZ
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Siyonist israil Gazze'ye Saldırdı: 5 Şehit
Nato'ya Hayır Demek İçin Cuma Günü Malatya'dayız
İnsan Hakları Örgütlerinden Gazze Raporu
UNRWA: Gazze'de İnsani Kriz Ağırlaştı
Dr. Ahmed El Ferra'dan Gazzeli Çocuklar İçin Uyarı
Şeyh Naim Kasım'dan Önemli Açıklamalar
Siyonist İsrail Ordusu Beyt Cin Beldesine Saldırdı
Hizbullah'a 'Ya Teslim Ol Ya Da Cehenneme Hazır Ol' Tehdidi
UNRWA'dan Çarpıcı Batı Şeria Raporu
Dr. Munir El Berş'ten Önemli Açıklama
Direniş Gruplarından Hizbullah'a Tebrik ve Taziye Mesajı
Siyonist Rejim Radyosundan Hamas İtirafı
Hamas'tan Arabulucu Ülkelere Çağrı
Hazım Kasım'dan Garantör Devletlere Çağrı
Filistinli Esirler Zor Durumda
Hamas'tan BM'nin Kararına İtiraz
Mavi Marmara Gazisi Tunç: Kürecik Nato Radarı Kapatılsın
Kürecik Nato Radarının Kapatılmasını Talep Etmek İçin Malatya'da Buluşuyoruz
UNRWA'dan Gazze Açıklaması
UNICEF Sözcüsü Selim Üveys'ten Gazze Açıklaması
Sudan'da Neler Oluyor?
Adnan Ebu Hasene'den Gazze Açıklaması
Siyonist Ordu Dün Gece Gazze'ye Saldırdı
Batı Şeria'da 3 Filistinli Genç Şehit Oldu
Şeyh Naim Kasım'dan Önemli Açıklamalar
Filistinli Gruplardan Ortak Anlayış
Siyonist İsrail İle Hizbullah Arasında Yeni Bir Çatışma Yakın Mı?
İşgalci İsrail Uluslararası Basını Gazze'ye Sokmuyor
Ensarullah Liderinden Siyonist İsrail'e Uyarı
Gazze'de Soykırım Devam Ediyor
Ayetullah Hameney'den Önemli Açıklamalar
Aksa Tufanı'nın Geleceği Üzerine (1. Bölüm)
Moşe Ya'alon Netanyahu'yu Eleştirdi
El Husi'den Kritik Açıklamalar
Şehit Yahya Sinvar'ı Özlemle ve Rahmetle Anıyoruz
Kassam Tugayları'ndan Gölge Birliği'ne Teşekkür
Kemal Kemahlı Yazdı: İran Aksa Tufanı'na Karşı mıydı?
Hamas'tan Yeni Açıklama
Hamas Silah Bırakacak Mı?