Filistin Halk Kurtuluş Cephesi Resmi Sözcüsü Ali Aziz:''İran İslam Cumhuriyeti her zaman Filistin meselesine ve direnişe en güçlü şekilde destek vermiştir''
, 04 Ağustos 2016 15:27Filistin Kurtuluş Cephesi resmi sözcüsü, Gönüllü Birlikler Teşkilatı Başkanının Münafıklar Örgütü Başkanı ile son yaptığı görüşmenin Amerika ve onun İrticai paralı askerlerinin menfaati doğrultusunda olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı: Mahmut Abbas kesinlikle politik seçimlerinde değişiklik yapmalıdır.
Filistin Kurtuluş Cephesi resmi sözcüsü Ali Aziz Şam'da basın mensuplarına verdiği röportajda, Gönüllü Birlikler Teşkilâtı başkanı Mahmut Abbas'ın İran Devrim Hareketi Karşıtları lideri ve Münafıklar Örgütü Başkanı olan Meryem Recevi ile yaptığı son görüşmenin geçersiz olduğunu belirtti.
Aziz daha sonra konuşmalarını şöyle sürdürdü: Bu şekilde davranışlar Amerika ve onun taraftarlarının menfaatleri doğrultusundadır. Öyle ki bunlar savaş davulları çalarak, kabileci ve mezhebi fitneler çıkararak Siyonist Rejimi bölgede büyük bir güç haline getirmek için bölgenin parçalanması ve bölünmesini amaçlamaktadırlar.
Filistin Kurtuluş Cephesi resmi sözcüsü daha sonra sözlerine şu soruyla devam etti: Filistin halkının faydasına olmayan ve Filistin meselesine darbe vuran bu görüşmenin ne faydası vardır? Özellikle de şu konu dikkate alındığında; İran İslam Cumhuriyeti her zaman Filistin meselesine ve direnişe en güçlü şekilde destek vermiştir.
Aziz daha sonra şöyle devam etti: Filistin halkının İran ve İran halkı ile stratejik ilişkisi vardır ve kendi intifadasında sürekli bundan destek almıştır.
Aziz; Filistin Gönüllü Birlikler Teşkilâtı'ndan bu konudaki tüm politik seçimlerinde ve hesaplamalarında hayal peşinde koşmaktan vazgeçmelerini istedi.
Filistin Kurtuluş Cephesi lideri son olarak şu ifadeleri kullandı: Filistinliler Siyonist Rejim'in ırkçılık politikasıyla mücadele etmek için kesinlikle her alanda örgütlenmeli ve direnmelidirler ve bu sadece Kudüs'ün kurtarılması konusunda gerçek bir destekçi olan İran'la yakınlaşma ve işbirliği yapma yoluyla mümkündür.
tesnim
Yorumlar (0)
Siyonist israil Gazze'ye Saldırdı: 5 Şehit
Nato'ya Hayır Demek İçin Cuma Günü Malatya'dayız
İnsan Hakları Örgütlerinden Gazze Raporu
UNRWA: Gazze'de İnsani Kriz Ağırlaştı
Dr. Ahmed El Ferra'dan Gazzeli Çocuklar İçin Uyarı
Şeyh Naim Kasım'dan Önemli Açıklamalar
Siyonist İsrail Ordusu Beyt Cin Beldesine Saldırdı
Hizbullah'a 'Ya Teslim Ol Ya Da Cehenneme Hazır Ol' Tehdidi
UNRWA'dan Çarpıcı Batı Şeria Raporu
Dr. Munir El Berş'ten Önemli Açıklama
Direniş Gruplarından Hizbullah'a Tebrik ve Taziye Mesajı
Siyonist Rejim Radyosundan Hamas İtirafı
Hamas'tan Arabulucu Ülkelere Çağrı
Hazım Kasım'dan Garantör Devletlere Çağrı
Filistinli Esirler Zor Durumda
Hamas'tan BM'nin Kararına İtiraz
Mavi Marmara Gazisi Tunç: Kürecik Nato Radarı Kapatılsın
Kürecik Nato Radarının Kapatılmasını Talep Etmek İçin Malatya'da Buluşuyoruz
UNRWA'dan Gazze Açıklaması
UNICEF Sözcüsü Selim Üveys'ten Gazze Açıklaması
Sudan'da Neler Oluyor?
Adnan Ebu Hasene'den Gazze Açıklaması
Siyonist Ordu Dün Gece Gazze'ye Saldırdı
Batı Şeria'da 3 Filistinli Genç Şehit Oldu
Şeyh Naim Kasım'dan Önemli Açıklamalar
Filistinli Gruplardan Ortak Anlayış
Siyonist İsrail İle Hizbullah Arasında Yeni Bir Çatışma Yakın Mı?
İşgalci İsrail Uluslararası Basını Gazze'ye Sokmuyor
Ensarullah Liderinden Siyonist İsrail'e Uyarı
Gazze'de Soykırım Devam Ediyor
Ayetullah Hameney'den Önemli Açıklamalar
Aksa Tufanı'nın Geleceği Üzerine (1. Bölüm)
Moşe Ya'alon Netanyahu'yu Eleştirdi
El Husi'den Kritik Açıklamalar
Şehit Yahya Sinvar'ı Özlemle ve Rahmetle Anıyoruz
Kassam Tugayları'ndan Gölge Birliği'ne Teşekkür
Kemal Kemahlı Yazdı: İran Aksa Tufanı'na Karşı mıydı?
Hamas'tan Yeni Açıklama
Hamas Silah Bırakacak Mı?