Siyonist Gazete:Suud İle İsrail Arasında Barış Çok Erken Gerçekleşti
SİYONİST REJİM, 06 Ağustos 2016 23:08İsrailli eski bir bakan, Tel Aviv’e ziyarette bulunan Arabistan heyeti ile görüşme yapanlar arasındaydı ve “Suudi Arabistan ile barış, beklediğimizden daha kısa sürede meydana geldi” dedi.
Siyonist bir gazete Cumartesi sabahı bir İsrail bakanından naklen, Tel Aviv ve Suudi Arabistan arasındaki barışın çok erken gerçekleştiğini belirtti.
İsrail Gazetelerinden Jerusalem Post’un haberine göre; İsrail Dışişleri eski Bakan Yardımcısı Michael Melchior, “İsrail tahmin edilenden çok daha önce Arabistan’a ziyaret gerçekleştirebilir” dedi.
Melchior, Arabistan’ın Enver Eşki başkanlığındaki Suudi Arabistan heyeti ile Tel Aviv’de görüşme gerçekleştirenler arasındadır.
İsrail Dışişleri eski Bakan Yardımcısı Salı günü İsrail ve İngiltere İrtibat ve Araştırma Merkezinin ev sahipliği yaptığı bir telekonferansa katılarak, “İsraillilerin Arabistan’a ziyaret gerçekleştirebilmesi, muhtemel seçenekler arasındadır ve Tanrı’nın yardımıyla bu olay çok yakın bir zamanda gerçekleşecektir” dedi.
İsrailli bu yetkilinin açıklamaları, Siyonist Rejim ve Arabistan yetkilileri arasında perde arkasındaki ilişkileri onaylayan yeni bir kanıttır.
Suudi emekli General Enver Eşki 23 Temmuz’da Tel Aviv’e gitmiş ve İsrail Dışişleri Bakanlığının üst düzey yetkililerinden Dore Gold ve General Yoav Mordechai ile görüşmüştü.
Uzmanlar geçen ay, Suudi Arabistan’ın İran ile mücadele ve düşmanlık doğrultusunda İsrail Rejimi ile ilişkilerini normalleştirebileceği ihtimalinin bulunduğunu söylemişlerdi.
Daha önce İsrail parlamento üyesi de olan Melchior, Arabistanlılarla gerçekleşen son görüşmede mezhebi ve iki taraf arasındaki diplomatik konuların görüşüldüğünü belirtti.
Micheal Melchior aynı zamanda, İsrail ve Arabistan yetkilileri arasında geçen ay gerçekleşen görüşmenin İran ve Hizbullah tarafından kınanmasına rağmen, Arap dünyasının bu görüşmeyi ne kınadığını ne de desteklediğini söyledi.
tesnim
SİYONİST REJİM, 06 Ağustos 2016 23:08
Yorumlar (0)
Irak İslami Direnişi: 13 Amerikalıyı Öldürdük
Siyonist Medya: Hizbullah Gücünü Koruyor
Siyonist İsrail Mescid-i Aksa'yı 10 Gündür Kapalı Tutuyor
Şeyh Mahir Hammud'tan Önemli Açıklamalar
İmam Hamaney Şehit Oldu
Gazze'ye Dijital Para Tuzağı
Siyonist Asker Nimrod Cohen Nasıl Esir Düştüğünü Anlattı
El Husi: Epstein Skandalı Siyonizmin Gerçek Yüzünü Gösterdi
Usame Hamdan'dan Önemli Açıklamalar
Ali Laricani Hamas Heyeti İle Görüştü
Amerika'nın Ankara Büyükelçiliği Önünde Basın Açıklaması Düzenlenecek
Nato'ya ve Üslerine Hayır Demek İçin Cuma Günü Malatya'dayız
Dr. Muhammed Ebu Selmiye: Gazze'deki Hastaların Çıkışına İzin Verilmiyor
Amerika İstanbul'da Lanetlendi
Hamas Sözcüsü Hazım Kasım'dan Önemli Açıklama
Francesca Albanese'den Önemli Çağrı
Gazzeli Yüzlerce Esir Ölümle Burun Buruna
Ayetullah Hamaney: Son Fitne Amerika Kaynaklıydı
Irakçi: İran Saldırıya Cevap Vermeye Hazır
İşgalci İsrail Lübnan'a Hava Saldırısı Düzenledi
Basim Naim'den Önemli Açıklamalar
Siyonist Güçler Yahya Ayyaş'ın Eşini Esir Aldı
Naim Kasım'dan Önemli Açıklamalar
Hamas Heyetinin Irak Ziyareti Bitti
Hamas Yetkilisi Gazi Hamad: İsrail Ateşkesi Defalarca İhlal Etti
Nasır Ebu Şerif: ABD'de Filistin'e Destek Arttı
Halil El Hayye'den Önemli Açıklamalar
Avustralya'da Siyonistlerin Toplantısına Baskın Düzenlendi: 12 Ölü
Gazze'de İnsani Kriz Büyüyor
Kudüs Tugaylarından Önemli Açıklama
Hizbullah Yetkilisi İstanbul'da Konuştu
Halil El Hayye'den Kritik Açıklamalar
Siyonist israil Gazze'ye Saldırdı: 5 Şehit
Nato'ya Hayır Demek İçin Cuma Günü Malatya'dayız
İnsan Hakları Örgütlerinden Gazze Raporu
UNRWA: Gazze'de İnsani Kriz Ağırlaştı
Dr. Ahmed El Ferra'dan Gazzeli Çocuklar İçin Uyarı
Şeyh Naim Kasım'dan Önemli Açıklamalar
Siyonist İsrail Ordusu Beyt Cin Beldesine Saldırdı