Siyonist İsrail Kimin Elindeki Balistik Füzelerden Korkuyor?
SİYONİST REJİM, 17 Ağustos 2016 21:38Siyonist İsrail rejimine ait düşünce kuruluşu Begin Sadat yeni nesil balistik füzelerin savaşlarda büyük tehdit oluşturacağını belirterek hedefe ulaşmada tam isabet alınması nedeniyle nükleer silahlara benzetilebileceğine işaret etti.
Balistik füzeler yaratıkları etki ve olağanüstü isabet özellikleri nedeniyle nükleer silahlar kadar tehlikelidirler. Ancak bizim için asıl sorun ileride birçok ülkenin balistik füzelere sahip olmasıdır. Balistik füzeler nükleer silahlar kadar büyük yıkımlara ve can kayıplarına yol açamazlar. Lakin çok önemli ve kritik saldılar gerçekleştirerek büyük zararlara neden olabilirler.
Maalesef İsrail dünyada balistik füze üretiminde ilk sırada yer almamaktadır. Bununla birlikte Hizbullah ve İran gibi iki önemli düşman önemli bir balistik füze kapasitesine sahiptir. Hatta ileride Hamas da bu kapasiteye sahip olacaktır.
İran son balistik füze denemelerinde önemli başarılar elde ederek isabetini ve füze menzilini artırmıştır. İran hatta Hizbullah balistik füzelerin etki alanını birkaç metre içinde 500 kg.’lık bir ağırlığa çıkarabilmeyi başarmıştır. Bu durum İsrail için öyle bir tehdittir ki basit bir savaşta zafer elde edebilir ancak balistik füzelerin devreye girdiği bir savaşta yenilen taraf olacaktır. Öyle ki binlerce sivil hayatını kaybedebilir ve İsrail’in temel alt yapıları olan elektrik, su, uluslararası havayolları ve bunun gibi birçok tesis ve yapı bu füzelerin hedefi olacaktır. Kaldı ki İsrail’de elektrik üretimini sadece 6 tesis sağlamaktadır.
Kimse bu belirttiğim tesislerin ve yapıların İsrail için ne kadar hayati önem taşıdığını görememekte. Sadece elektrik ve enerji tesislerinin hedef alınması İsrail ekonomisini ve yaşamını sonlandırmaya yetecektir. Ve İsrail böyle bir vaziyette komşularından yardım beklememelidir.
Bu nedenle füze savunma tesislerimiz söz konusu tehditleri ortadan kaldırmak için alt yapı çalışmalarını sürdürmektedir.
Begin Sabat düşünce kuruluşu yazısının devamında; Siyonist İsrail rejiminin düşmanlarının elindeki balistik füzeleri ortadan kaldırabileceğini belirterek olası bir saldırıların füze savunma sistemi ile durdurulabileceğini ifade etti.
tesnim
SİYONİST REJİM, 17 Ağustos 2016 21:38
Yorumlar (0)
Irak İslami Direnişi: 13 Amerikalıyı Öldürdük
Siyonist Medya: Hizbullah Gücünü Koruyor
Siyonist İsrail Mescid-i Aksa'yı 10 Gündür Kapalı Tutuyor
Şeyh Mahir Hammud'tan Önemli Açıklamalar
İmam Hamaney Şehit Oldu
Gazze'ye Dijital Para Tuzağı
Siyonist Asker Nimrod Cohen Nasıl Esir Düştüğünü Anlattı
El Husi: Epstein Skandalı Siyonizmin Gerçek Yüzünü Gösterdi
Usame Hamdan'dan Önemli Açıklamalar
Ali Laricani Hamas Heyeti İle Görüştü
Amerika'nın Ankara Büyükelçiliği Önünde Basın Açıklaması Düzenlenecek
Nato'ya ve Üslerine Hayır Demek İçin Cuma Günü Malatya'dayız
Dr. Muhammed Ebu Selmiye: Gazze'deki Hastaların Çıkışına İzin Verilmiyor
Amerika İstanbul'da Lanetlendi
Hamas Sözcüsü Hazım Kasım'dan Önemli Açıklama
Francesca Albanese'den Önemli Çağrı
Gazzeli Yüzlerce Esir Ölümle Burun Buruna
Ayetullah Hamaney: Son Fitne Amerika Kaynaklıydı
Irakçi: İran Saldırıya Cevap Vermeye Hazır
İşgalci İsrail Lübnan'a Hava Saldırısı Düzenledi
Basim Naim'den Önemli Açıklamalar
Siyonist Güçler Yahya Ayyaş'ın Eşini Esir Aldı
Naim Kasım'dan Önemli Açıklamalar
Hamas Heyetinin Irak Ziyareti Bitti
Hamas Yetkilisi Gazi Hamad: İsrail Ateşkesi Defalarca İhlal Etti
Nasır Ebu Şerif: ABD'de Filistin'e Destek Arttı
Halil El Hayye'den Önemli Açıklamalar
Avustralya'da Siyonistlerin Toplantısına Baskın Düzenlendi: 12 Ölü
Gazze'de İnsani Kriz Büyüyor
Kudüs Tugaylarından Önemli Açıklama
Hizbullah Yetkilisi İstanbul'da Konuştu
Halil El Hayye'den Kritik Açıklamalar
Siyonist israil Gazze'ye Saldırdı: 5 Şehit
Nato'ya Hayır Demek İçin Cuma Günü Malatya'dayız
İnsan Hakları Örgütlerinden Gazze Raporu
UNRWA: Gazze'de İnsani Kriz Ağırlaştı
Dr. Ahmed El Ferra'dan Gazzeli Çocuklar İçin Uyarı
Şeyh Naim Kasım'dan Önemli Açıklamalar
Siyonist İsrail Ordusu Beyt Cin Beldesine Saldırdı