Filistin İslami Cihad Hareketi İran Temsilcisi Nasir Ebu Şerif :''İran'la İlişkilerimiz Çıkar Esaslı Değildir''
İSLAMİ CİHAD, 21 Ağustos 2016 18:36Filistin İslamî Cihat Hareketi’nin her zaman İslam İnkılabının yanında yer aldığını belirten Nasir Ebu Şerif “Hiçbir zaman İran nizamının ve devriminin karşısında olmadık” açıklamasını yaptı.
Filistin İslamî Cihat Hareketi İran temsilcisi Nasir Ebu Şerif Mahmut Abbas’ı Arap güçlerinin bir oyuncağı olarak tanımlayarak “Mahmut Abbas Filistin halkı ve direniş grupları için hiçbir anlam ifade etmemektedir” ifadelerini kullandı.
Nasir Ebu Şerif Haçlı Seferlerinde aşırı Hristiyan grupların Kudüs mescidini domuz satmak için kullandıklarını belirterek “Tarih boyunca hiçbir Filistinli Müslüman Hristiyanlara ve onların ibadethanelerine tek bir zarar dahi vermemişlerdir” açıklamasını yaptı.
“Filistinli Sünni Müslümanların büyük çoğunluğu İran halkını sevmektedir” diyen Nasir Ebu Şerif Filistin’in İran’ı kendi kardeşi ve İslam’ın bir parçası olarak gördüğünü ifade etti.
Filistin İslamî Cihat Hareketi’nin her zaman İslam İnkılabının yanında yer aldığını belirten Nasir Ebu Şerif “Hiçbir zaman İran nizamının ve devriminin karşısında olmadık” açıklamasını yaptı.
Hristiyanların ve Yahudilerin Filistin topraklarını hedef aldığını belirten İslami Cihad'ın İran temsilcisi Nasir Ebu Şerif tarih boyunca hiçbir Filistinlinin başka bir dine veya mezhebe saldırmadığını ifade ederek “Hatta Filistin halkının en güçlü ve kudretli olduğu zamanlar dahi başka bir dine veya mezhebe en ufak saldırı ve saygısızlık yaşanmamıştır” açıklamasını yaptı.
“Filistin İran’ı İslam ülkesi olarak görmektedir” diyen Nasir Ebu Şerif İran ile ilişkilerinin çıkar esaslı değil gerçek temeller üzerine olduğunu belirtti.
tesnim
İSLAMİ CİHAD, 21 Ağustos 2016 18:36
Yorumlar (0)
Irak İslami Direnişi: 13 Amerikalıyı Öldürdük
Siyonist Medya: Hizbullah Gücünü Koruyor
Siyonist İsrail Mescid-i Aksa'yı 10 Gündür Kapalı Tutuyor
Şeyh Mahir Hammud'tan Önemli Açıklamalar
İmam Hamaney Şehit Oldu
Gazze'ye Dijital Para Tuzağı
Siyonist Asker Nimrod Cohen Nasıl Esir Düştüğünü Anlattı
El Husi: Epstein Skandalı Siyonizmin Gerçek Yüzünü Gösterdi
Usame Hamdan'dan Önemli Açıklamalar
Ali Laricani Hamas Heyeti İle Görüştü
Amerika'nın Ankara Büyükelçiliği Önünde Basın Açıklaması Düzenlenecek
Nato'ya ve Üslerine Hayır Demek İçin Cuma Günü Malatya'dayız
Dr. Muhammed Ebu Selmiye: Gazze'deki Hastaların Çıkışına İzin Verilmiyor
Amerika İstanbul'da Lanetlendi
Hamas Sözcüsü Hazım Kasım'dan Önemli Açıklama
Francesca Albanese'den Önemli Çağrı
Gazzeli Yüzlerce Esir Ölümle Burun Buruna
Ayetullah Hamaney: Son Fitne Amerika Kaynaklıydı
Irakçi: İran Saldırıya Cevap Vermeye Hazır
İşgalci İsrail Lübnan'a Hava Saldırısı Düzenledi
Basim Naim'den Önemli Açıklamalar
Siyonist Güçler Yahya Ayyaş'ın Eşini Esir Aldı
Naim Kasım'dan Önemli Açıklamalar
Hamas Heyetinin Irak Ziyareti Bitti
Hamas Yetkilisi Gazi Hamad: İsrail Ateşkesi Defalarca İhlal Etti
Nasır Ebu Şerif: ABD'de Filistin'e Destek Arttı
Halil El Hayye'den Önemli Açıklamalar
Avustralya'da Siyonistlerin Toplantısına Baskın Düzenlendi: 12 Ölü
Gazze'de İnsani Kriz Büyüyor
Kudüs Tugaylarından Önemli Açıklama
Hizbullah Yetkilisi İstanbul'da Konuştu
Halil El Hayye'den Kritik Açıklamalar
Siyonist israil Gazze'ye Saldırdı: 5 Şehit
Nato'ya Hayır Demek İçin Cuma Günü Malatya'dayız
İnsan Hakları Örgütlerinden Gazze Raporu
UNRWA: Gazze'de İnsani Kriz Ağırlaştı
Dr. Ahmed El Ferra'dan Gazzeli Çocuklar İçin Uyarı
Şeyh Naim Kasım'dan Önemli Açıklamalar
Siyonist İsrail Ordusu Beyt Cin Beldesine Saldırdı