Filistin İslami Cihad Hareketi'nin Kahraman Mücahidesi Hanadi Teysir Ceradat'ın 13. Şehadet Yıldönümü
İSLAMİ CİHAD, 05 Ekim 2016 01:18Filistin İslami Cihad Hareketi, Filistin direnişinin evlatlarından İslami Cihad mensubu Hanadi Teysir Ceradat'ın şehadetinin 13. yıl dönümünü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
Filistin İslami Cihad Hareketi, Filistin direnişinin evlatlarından İslami Cihad mensubu Hanadi Teysir Ceradat'ın şehadetinin 13. yıl dönümünü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
4 Ekim 2003 tarihinde Hayfa sahilinde bulunan 'Maksim' restoranına istişhad eylemi gerçekleştiren Ceradat, aralarında eski Deniz Kuvvetleri Komutanı'nın da bulunduğu 22 siyonist askeri öldürmüş, 50'den fazlasını da yaralamıştı.
İslami Cihad, Ceradat'ın şehadet yıldönümü münasebetiyle yayımladığı çıklamada, Kahraman Şehide Hanadi Teysir Ceradat'ın kanının, İntifada için yakıt olduğu ve Ceradat'ın bu eyleminin direniş ve şehadet yolunda Filistinlilere ilham ve cesaret verdiği ifade edildi.
Açıklamada ayrıca Ceradat'ın şu sözlerine yer verildi:
"Bizi topraklarımızdan koparmak isteyenlerin kalplerini paramparça etmek için bu bedenimden başka bir şeyim yok. Bizim için ölüm tohumları ekenler onu biçecekler. İnancımızla, rabbimize ve vatanımıza olan ahdimizi yineliyoruz. Onlarla (siyonistlerle) savaşımız 'sınır savaşı' değil, inanç ve varoluş savaşıdır"
İslami Cihad Hareketi, açıklamanın sonunda "Halkımızı hedef alan ve kutsallarımızı kirleten mücrim (suçlu) işgalcilerle her türlü mücadele meşrudur" ifadelerini kullandı.
4 Ekim 2003 sabahı İslami Cihad mensubu 28 yaşındaki Filistinli Avukat Hanadi Teysır Ceradat işine gitmek için her zaman olduğu gibi evinden çıktı. Önceki gece Kur’anı Kerim okuduktan ve namaz kıldıktan sonra Allah Teala’dan kendisine şehadet nasip etmesini dilemişti. Aynı günün öğle vakti işgal altındaki Filistin’in batısında yer alan Hayfa şehrinde çok büyük bir patlama gerçekleşti. Zalim siyonistleri dehşete düşüren bu patlama Hanadi Teysir Ceradat'ı şehadet arzusuna kavuşturmuş, siyonist işgalcilere utumayacakları bir ders vermişti.
Eylemin ardından siyonistler panik içinde vakit kaybetmeden bu Filistinli mücahidenin ailesinin evini yerle bir ettiler ve devamında her zaman olduğu gibi savunmasız Filistin halkına yönelik kadın çocuk demeksizin katliamını sürdürdü.
İSLAMİANALİZ
İSLAMİ CİHAD, 05 Ekim 2016 01:18
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Hizbullah'ın İntihar Dronları Siyonistleri Bunalttı
İşgalci İsrail Kudüslüleri Evlerini Elleriyle Yıkmaya Zorluyor
Hamas'tan Özgür Halklara Çağrı
Şeyh İkrime Sabri'den Önemli Uyarı
Irak İslami Direnişi: 13 Amerikalıyı Öldürdük
Siyonist Medya: Hizbullah Gücünü Koruyor
Siyonist İsrail Mescid-i Aksa'yı 10 Gündür Kapalı Tutuyor
Şeyh Mahir Hammud'tan Önemli Açıklamalar
İmam Hamaney Şehit Oldu
Gazze'ye Dijital Para Tuzağı
Siyonist Asker Nimrod Cohen Nasıl Esir Düştüğünü Anlattı
El Husi: Epstein Skandalı Siyonizmin Gerçek Yüzünü Gösterdi
Usame Hamdan'dan Önemli Açıklamalar
Ali Laricani Hamas Heyeti İle Görüştü
Amerika'nın Ankara Büyükelçiliği Önünde Basın Açıklaması Düzenlenecek
Nato'ya ve Üslerine Hayır Demek İçin Cuma Günü Malatya'dayız
Dr. Muhammed Ebu Selmiye: Gazze'deki Hastaların Çıkışına İzin Verilmiyor
Amerika İstanbul'da Lanetlendi
Hamas Sözcüsü Hazım Kasım'dan Önemli Açıklama
Francesca Albanese'den Önemli Çağrı
Gazzeli Yüzlerce Esir Ölümle Burun Buruna
Ayetullah Hamaney: Son Fitne Amerika Kaynaklıydı
Irakçi: İran Saldırıya Cevap Vermeye Hazır
İşgalci İsrail Lübnan'a Hava Saldırısı Düzenledi
Basim Naim'den Önemli Açıklamalar
Siyonist Güçler Yahya Ayyaş'ın Eşini Esir Aldı
Naim Kasım'dan Önemli Açıklamalar
Hamas Heyetinin Irak Ziyareti Bitti
Hamas Yetkilisi Gazi Hamad: İsrail Ateşkesi Defalarca İhlal Etti
Nasır Ebu Şerif: ABD'de Filistin'e Destek Arttı
Halil El Hayye'den Önemli Açıklamalar
Avustralya'da Siyonistlerin Toplantısına Baskın Düzenlendi: 12 Ölü
Gazze'de İnsani Kriz Büyüyor
Kudüs Tugaylarından Önemli Açıklama
Hizbullah Yetkilisi İstanbul'da Konuştu
Halil El Hayye'den Kritik Açıklamalar
Siyonist israil Gazze'ye Saldırdı: 5 Şehit
Nato'ya Hayır Demek İçin Cuma Günü Malatya'dayız
İnsan Hakları Örgütlerinden Gazze Raporu