Siyonist İsrail: ''Tanzanya Bizim Ellerimizde''
SİYONİST REJİM, 03 Kasım 2016 13:03Siyonist rejim temsilcisi; Tanzanya'nın BM kültür ve eğitim kuruluşu Unesco'nun Mübarek Mescidi Aksa hakkındaki kararnamesine verdiği çekimser oy hakkında şu açıklamada bulundu: "İsrail ve Yahudi milleti Unesco oylamasında dost Ülke Tanzanya'nın bu iyiliğini unutmayacak."
Filistin Enformasyon Merkezi Farsça bölümünün haberine göre, Siyonist Yediot Ahronoth gazetesi taraflar arasında hiçbir diplomatik ilişki olmaksızın Siyonist rejimin isteği üzerine Tanzanya’nın Unesco'nun Kudüs, Mescidi Aksa ve Berrak Duvarı hakkındaki kararnamesine çekimser oy verdiğini yazdı.
Bu gazete; Siyonist temsilcinin BM toplantısında Tanzanya temsilcisine Whatsap yoluyla "İsrail ve Yahudi milleti dost devlet Tanzanya'nın Unesco oylamasındaki bu iyiliğini unutmayacak." mesajını gönderdiğini de hatırlattı.
Bu gazetenin haberine göre, İsrail temsilcisi Unesco’da bulunan diplomatik heyet üyelerine şunları söyledi :"Ben Nayrobi temsilcisi ile bu kararnameye olumlu oy vermemesi hakkında anlaştım, Tanzanya hakkında da şunu rahatlıkla belirtebilirim ki bu ülke bizim elimizde."
Siyonist gazete ayrıca Unesco’da Afrika ülkeleri ile yapılan bu işbirliğinin İsrail'e, İslami Mukaddesat hakkındaki şok edici kararlarının benimsenmemesinin önünü alarak yardımcı olduğunu, zira Unesco’nun Burak Duvarını Müslüman eseri olarak değil Yahudi eseri olarak tanıdığını belirtti.
Bilindiği gibi Unesco bir süre önce Mescidi Aksa'nın tamamen İslami bir eser olduğuna ve Yahudilerle hiç ilgisinin bulunmadığına dair bir kararname yayınlamıştı.
kudusbulteni
SİYONİST REJİM, 03 Kasım 2016 13:03
Yorumlar (0)
Francesca Albanese'den Önemli Çağrı
Gazzeli Yüzlerce Esir Ölümle Burun Buruna
Ayetullah Hamaney: Son Fitne Amerika Kaynaklıydı
Irakçi: İran Saldırıya Cevap Vermeye Hazır
İşgalci İsrail Lübnan'a Hava Saldırısı Düzenledi
Basim Naim'den Önemli Açıklamalar
Siyonist Güçler Yahya Ayyaş'ın Eşini Esir Aldı
Naim Kasım'dan Önemli Açıklamalar
Hamas Heyetinin Irak Ziyareti Bitti
Hamas Yetkilisi Gazi Hamad: İsrail Ateşkesi Defalarca İhlal Etti
Nasır Ebu Şerif: ABD'de Filistin'e Destek Arttı
Halil El Hayye'den Önemli Açıklamalar
Avustralya'da Siyonistlerin Toplantısına Baskın Düzenlendi: 12 Ölü
Gazze'de İnsani Kriz Büyüyor
Kudüs Tugaylarından Önemli Açıklama
Hizbullah Yetkilisi İstanbul'da Konuştu
Halil El Hayye'den Kritik Açıklamalar
Siyonist israil Gazze'ye Saldırdı: 5 Şehit
Nato'ya Hayır Demek İçin Cuma Günü Malatya'dayız
İnsan Hakları Örgütlerinden Gazze Raporu
UNRWA: Gazze'de İnsani Kriz Ağırlaştı
Dr. Ahmed El Ferra'dan Gazzeli Çocuklar İçin Uyarı
Şeyh Naim Kasım'dan Önemli Açıklamalar
Siyonist İsrail Ordusu Beyt Cin Beldesine Saldırdı
Hizbullah'a 'Ya Teslim Ol Ya Da Cehenneme Hazır Ol' Tehdidi
UNRWA'dan Çarpıcı Batı Şeria Raporu
Dr. Munir El Berş'ten Önemli Açıklama
Direniş Gruplarından Hizbullah'a Tebrik ve Taziye Mesajı
Siyonist Rejim Radyosundan Hamas İtirafı
Hamas'tan Arabulucu Ülkelere Çağrı
Hazım Kasım'dan Garantör Devletlere Çağrı
Filistinli Esirler Zor Durumda
Hamas'tan BM'nin Kararına İtiraz
Mavi Marmara Gazisi Tunç: Kürecik Nato Radarı Kapatılsın
Kürecik Nato Radarının Kapatılmasını Talep Etmek İçin Malatya'da Buluşuyoruz
UNRWA'dan Gazze Açıklaması
UNICEF Sözcüsü Selim Üveys'ten Gazze Açıklaması
Sudan'da Neler Oluyor?
Adnan Ebu Hasene'den Gazze Açıklaması